• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Zarada pisanjem unikatnih članaka

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.
Ti Bartus stvarno znas motivirati mlade ljude,ili ono ake ne bas motivirati ono barem ubiti u pojam,a kako i sam lecim frustracije i ego tripove na isti nacin ne mogu ti zameriti.

Btw recimo "kako biti cool" ili "kako biti hrabar" ako mi neko da podatke osobe koja je to ukucala u gugl ja sam spreman da mu u 100.000 reci dam do znanja da nikada nece biti cool niti hrabar.

No,nebitno,@Victor dao si mi sjajnu ideju za ovo "kako biti cool" - castim te pivom ili sokom kad zavrsim posao :sparkle

Otkud ja znam sta tebe boli?
Ne bih sad u raspravu,ali vidim da imas dovoljan IQ da uvidis domete ljudske gluposti i da reagujes na istu i kad treba i kad ne treba
.Ponavljam da to nije kritika jer i ja to isto radim,ali mislim da takvo ponasanje odaje jednu vrstu isfrustriranosti i potrebe da se konstatno nekome ko definitivno nije u pravu stavlja prst u oko,dok bi ponasanje uravnotezene osobe poretpostavljam bilo da ide svojim putem i ne obraca paznju na besmislice koje ga iritiraju.
I najzad,do sad jos nisam video nikakav tvoj projakat ili ista slicno sto bi ti dalo legitimitet za aroganciju.

Sorry,hard disk mi je riknuo,pa se moram negde istresti. :lol

Ja vidim da se vas dvojca baš zabavljate na ovom forumu pišući unikatne članke...:crazy_grin

Evo upravo sam poslao jedan mali korisni člančić, ako bude objavljen biće GRATIS, da dobro ste čuli i to nije sve, ako pozovete odmah dobićete i ovaj set noževa od nehrđajućeg čelika:crazy_grin

Robert Bartuš kaže:
Pa... o tržištu koje zanima sadržaj tvog sajta :)

Ne brini, takvih je veoma mnogo :D

Pa dobro, moj sajt bar cilja kao što ti kažeš glupe ljude...bolje i to nego da cilja pedofile, paćenike i dr*adžije kao što "NEČIJI" sajtovi ciljaju.

Iskreno zabole me da li ti ili još neko misli da se na google kucaju te fraze ili ne, meni Analitika pokazuje ono što želim videti, i prema tome oblikujem sajt.

Tom tvojom logikom sajtovi kao što su eHow, HowToDoThings itd itd su za neverovatno glupe ljude, jer imaju jedno 100 varijanti textova Kako biti hrabar, kako biti cool...
A za čudo, zarađuju $$.$$$ mesečno...i u tome im uopšte ne pomaže SEO, jer kao što dobro znamo SEO nikome neće povećati posetu. Jel tako, tako je :D

Kakav si ti car :crazy_grin

Btw, popunilo se lepo pisaca, tako da bih zamolio Admina ili moderatora da ovaj topic lockuje. Hvala. :king

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.
Back
Na vrh