• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Zarada pisanjem članaka

CroWarrior

Član
Tu od
25 Ruj 2009
Zanima me znate li neki sajt koji plaća po napisanom članku, nije toliko bitno koliko, primjerice kao greatcontent (za kojega na co.uk gotovo da nema ponude, barem kod mene), ili Demand Studios (kod kojeg treba imati nešto jači background i sl)?

Hvala :)

Ako ti je 4 dolara zarade po članku od 500 reči dovoljno, uvek možeš da napraviš 'tezgu' (gig) na sajtovima kao što je Fiverr i da ponudiš svoje usluge. Tamo skoro uvek ima posla za pisce, ali je nezgodno to što lako može da se desi da ti naiđe neki klijent koji će za pet dolara, koliko on plaća (sajt uzima 20%, tako da tebi ostaje 4 dolara), da ti traži neko toliko opsežno istraživanje za koje bi i 20 dolara bilo premalo.

Jeste da možeš da tražiš od supporta da otkaže porudžbinu, ali ne smeš previše često to da radiš jer česta otkazivanja mogu da smanje rejting, a ako ti rejting nije 100%, dosta ćeš teže naći klijente, obzirom da ima puno pisaca koji imaju 100% rejting tamo.

Zbog toga sam tražio neke sajtove gde ću ja moći da biram teme.

Back
Na vrh