• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Zarada od prodaje

united kingdom

Novi član
Tu od
15 Pro 2013
Interesuje me da li je neko probao da prodaje nesto na amazon.co.uk sa podrucja ex yu tj Srbije, da li je tako nesto moguce?
Kontam da uzmem payoner karticu da se preko nje registrujem i tako probam

Takodje me interesuje a da ne otvaram novu temu, koliko bi iznosila carina ako bih nesto narucio sa amazon.com u Srbiju

Naravno da je moguce, sve imas na njihovom sajtu.Par drugara imam sto i dalje rade na amazonu, tako da uspeva im...posavetovacu se sa njima malo bolje pa cu ti javiti kako funkcionise...

twicer92 kaže:
Takodje me interesuje a da ne otvaram novu temu, koliko bi iznosila carina ako bih nesto narucio sa amazon.com u Srbiju

Pusti carin, postarinu ces vise platiti nego carin i proizvod zajedno. Ja jednom htio poruciti slusalice vrijedne $10. Postarina $23. Za Bih. Ne znam kolika je za Srbiju.

Back
Na vrh