Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Choda kaže:Jel postoji neka mogucnost da se napravi blog i tu da se postavljaju slike a blog promovisati po netu? A sto se tice tutoriala ja stvarno nisam nasao ni jedan a dosta sam trazio pa ako neko nadje nek salje u pm ili nek posta ovde![]()
borriello kaže:Samo da pitam dali je ImageLeon jos uvjek aktivan?
posto vidim da dnevno i ne ubacuju puno slika.
dali se isplati poceti raditi sa thema posterom? jer sta kad nestane slika a vidim dnevno u nekim kategorijama ubace par slika ili nijednu
Super tamam do tada da pronadjem dovoljno foruma i kupim themaposterfreemind kaže:borriello kaže:Samo da pitam dali je ImageLeon jos uvjek aktivan?
posto vidim da dnevno i ne ubacuju puno slika.
dali se isplati poceti raditi sa thema posterom? jer sta kad nestane slika a vidim dnevno u nekim kategorijama ubace par slika ili nijednu
Prebacuju se roboti i skripte na jaci server, a usput radimo i update, tako ce biti do kraja avgusta, smanjen auto upload na nekim kategorijama .
do napisu up to 1 eur za 1000 posetioca al to nikad neces dobiti, jer placaju po kvailitetu trafika, 1 eur za najkvaliteniji trafik, ameri ili ne znam koji vec. uvek ces imati i ove druge.Crazy93 kaže:"1.00 EUR za 1000 jedinstvenih pregleda"
Tako pise kod njih na sajtu.. Ima li ko iskustva sa dodaj.rs sajtom i ovom zaradom? Malo me strah da i njih kasnije ne blokira fb a da izgubim fb stranicu zbog toga..
Koristimo bitne kolačiće kako bi ova stranica radila, a neobavezne kolačiće kako bismo poboljšali vaše iskustvo.
Pogledajte dodatne informacije i konfigurirajte svoje postavke