• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Youtube zarada

bukeleza

Član
Tu od
30 Pro 2011
Bok poceo sam se bavit internet zaradom (youtube) al pise unovcenje nije dostpuno u vasoj zemlji btw iz bih sam.. sto bih trebao da uradim :lol

Da li se to unovcavanje "pali" kada zelimo da ukljucimo Adsense za video klipove?
Poceo sam malo da se interesujem oko toga jer imam neki Adsense na blogu, tamo sam tek krenuo ali sam i otvorio yt kanal koji je prazan i onda tako neka stoji dok mi ne dodje neka ideja za video klip pa bi i tamo ukljucio Adsense opciju pa da znam unapred. Ili mogu da ukljucim i na prazan kanal pa nek stoji? :D

Back
Na vrh