• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Youtube upload tutorijala i prohoda igara

bparena

Novi član
Tu od
28 Lis 2013
Prvi put vam se obracam s nadom da mi odgovorite na moje pitanje. Imam odobrenu monetizaciju na youtube-u. Da li smijem na taj svoj youtube kanal uploadovati kratke tutorijale (do 7 min) za 3D Maya software i da li smijem uploadovati kratke recenzije igara i prohode igara koje ja snimim. To su npr igre sa sajta bigfishgames. Molio bih da mi odgovore ljudi koji imaju iskustva i koji tacno znaju vezano za ovu temu. Ponavljam da li cu zbog tih uploada izgubiti monetizaciju i dobiti ban ? Ocekujem odgovor i pozz

bparena kaže:
Prvi put vam se obracam s nadom da mi odgovorite na moje pitanje. Imam odobrenu monetizaciju na youtube-u. Da li smijem na taj svoj youtube kanal uploadovati kratke tutorijale (do 7 min) za 3D Maya software i da li smijem uploadovati kratke recenzije igara i prohode igara koje ja snimim. To su npr igre sa sajta bigfishgames. Molio bih da mi odgovore ljudi koji imaju iskustva i koji tacno znaju vezano za ovu temu. Ponavljam da li cu zbog tih uploada izgubiti monetizaciju i dobiti ban ? Ocekujem odgovor i pozz

Možeš snimati, e sad kako i šta to pogledaj OVDE pa sam odluči da li ti je bolji AdSense i klasično partnerstvo ili saradnja sa nekom mrežom.

Pozdrav

Pa mislim da ne bi trebalo biti problema sve dok su ti videi tvoji dakle nisu reuploadi,ili da ne krše njjihova pravila,eto čak i najjači kanal sa najviše subova radi gameplaye i tutove za igre,pa ne vidim razloga da bi i ti imao problema zbog toga.

gamerxyz kaže:
Pa mislim da ne bi trebalo biti problema sve dok su ti videi tvoji dakle nisu reuploadi,ili da ne krše njjihova pravila,eto čak i najjači kanal sa najviše subova radi gameplaye i tutove za igre,pa ne vidim razloga da bi i ti imao problema zbog toga.

Youtube je uveo neka nova pravila i uglavnom ne monetizuju gameplayeve osim ukoliko nisi u partnerstvu sa nekom mrežom. (Iz iskustva pričam). Sve ostalo odobravaju lagano.

Back
Na vrh