• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Youtube problem

Mrxula kaže:
Nego je si ti ista kacio dok ti nisu vratili kanal
tj . jel si upload nesto na drugim kanalima ako ih je bilo ?

Pored HDPLAY-a, mi imamo jos preko 15 kanala na kojima radimo sto mi sto ljudi koji rade za nas. ;)

badramirez kaže:
Prijatelju,

Znam, zato me je post i začudio... :), ali sam morao da odgovorim...
U svakom slučaju se razumemo i još jednom ti hvala na prošloj, sadašnjoj i budućoj saradnji. Želimo ti puno uspeha sa svim kanalima i bilo bi dobro da u posebnom threadu objasniš malo kako je išla borba sa spam404 i na koji način ste se izborili sa skidanjem kanala sa YT, sigurno je edukativno i poučno (a najverovatnije mučno :fever).

Pozz

Hvala. ;)
Sto je SPAM404 tice, iskreno nisam 100% da su oni ti koji su nam ugasili kanal iako je Marko to rekao u onom videu. Ono sto sam ja uradio jeste, da sam YouTube-u poslao iskren odgovor u kome sam napisao da "jesmo krivi" da "jesmo stavljali dodatne tagove u starim videima" u principu nisam negirao nista zbog cega smo ugaseni. Samo sam napisao da smo pogresili i da to vise necemo raditi. :) E sad, nasa istorija sa direktnim YouTube Copyright Enforcement-om je bas dugacka i datira jos od pre 2-3 godine i ono sto je zanimljivo, kad god da sam im poslao mail - uvek su mi odgovorili sto je skoro podjednako neverovatno. :) Ako bas pricamo o tome, pored YT-a sam imao kontakte i sa Disney-em, Ubisoftom, Capcom-om, SquareEnix-om, Activision-om itd. Ono sto je zajednicko za sve, jeste da su uvek odgovarale kompanije koje su iz NA dok su recimo Japanci i Juzno Koreanci bili malo stidljiviji pa su nas uvek prosledjivali na americko predstavnistvo (valjda ne znaju engleski hahaha). Najgora komunikacija sa nekom kompanijom koju evo sada trenutno dozivljavam jeste sa Indijcima. Oni su prica za sebe...ne*ebu zivu silu i uopste ih neinteresuje ko si, sta si i odakle si....jednom recju "Obicna *ovna"! :D

MilanRE kaže:
Mrxula kaže:
Nego je si ti ista kacio dok ti nisu vratili kanal
tj . jel si upload nesto na drugim kanalima ako ih je bilo ?

Pored HDPLAY-a, mi imamo jos preko 15 kanala na kojima radimo sto mi sto ljudi koji rade za nas. ;)

Ihhh 15 kanala svaka cast Milane :D Sto ne izbacujete sve na jedan kanal ? Da li je tvoj neki sa princezama frozen itd ? I svaka ti cast za 5k klipova !
* Sa kim si partner ?

Mrxula kaže:
MilanRE kaže:

Ihhh 15 kanala svaka cast Milane :D Sto ne izbacujete sve na jedan kanal ? Da li je tvoj neki sa princezama frozen itd ? I svaka ti cast za 5k klipova !
* Sa kim si partner ?

Ne mozemo da izbacujemo sve na 1 kanal iz prostog razloga sto za nas radi dosta (i previse :)) ljudi od kojih svako ima poseban kanal na koji snima drugaciji content. Pored toga, ukoliko se desi slucajno da se tamo nekoj svinji u Copyright Enforcement-u nekog publishera digne *urac da nam flaguje neki video iz samo njemu znanog razloga i popijemo Copyright Strike, moras da imas neki backup! A to nam se realno desavalo nebrojano mnogo puta (eto ti recimo HDPLAY, koji je bio ugasen na 7 meseci).
Kanala za decu imamo oko 8, ako si na to mislio.
Partneri smo sa Curse Entertainment-om koji nam je u pocetku kada smo pocinjali davao fixni CPM 3$ sto nas je isculao iz *ovana realno :), a kasnije su nas prebacili na klasican CPM ali to nam je i znacilo jer nam je u tom momentu on bio oko 12$. :D Ustvari cak mi to nismo ni znali nego me je kontaktirao content manager na Curse i pitao "da li zelim da zaradjujem vise novca ili ne?" :)

MilanRE kaže:

nego me je kontaktirao content manager na Curse i pitao "da li zelim da zaradjujem vise novca ili ne?" :)

Magija

MilanRE kaže:

Partneri smo sa Curse Entertainment-om koji nam je u pocetku kada smo pocinjali davao fixni CPM 3$ sto nas je isculao iz *ovana realno :), a kasnije su nas prebacili na klasican CPM ali to nam je i znacilo jer nam je u tom momentu on bio oko 12$

Pa to Curse je najbolji za gejmere , dobar CPM cak koliko sam citao na njihovom forumu za Srbiju nije los :) $12 je super pogotovo ako je gledanost samo iz Amerike , tamo je meni bio $16 dafuq ?! Ali posle je samo gledanost dolazila iz UK .
Jeste li ista zaradjivali tokom tih sedam meseci ?

MilanRE kaže:
Mrxula kaže:
* Sa kim si partner ?

Ne mozemo da izbacujemo sve na 1 kanal iz prostog razloga sto za nas radi dosta (i previse :)) ljudi od kojih svako ima poseban kanal na koji snima drugaciji content. Pored toga, ukoliko se desi slucajno da se tamo nekoj svinji u Copyright Enforcement-u nekog publishera digne *urac da nam flaguje neki video iz samo njemu znanog razloga i popijemo Copyright Strike, moras da imas neki backup! A to nam se realno desavalo nebrojano mnogo puta (eto ti recimo HDPLAY, koji je bio ugasen na 7 meseci).
Kanala za decu imamo oko 8, ako si na to mislio.
Partneri smo sa Curse Entertainment-om koji nam je u pocetku kada smo pocinjali davao fixni CPM 3$ sto nas je isculao iz *ovana realno :), a kasnije su nas prebacili na klasican CPM ali to nam je i znacilo jer nam je u tom momentu on bio oko 12$. :D Ustvari cak mi to nismo ni znali nego me je kontaktirao content manager na Curse i pitao "da li zelim da zaradjujem vise novca ili ne?" :)

Meni se Curse jako sviđa, čak su mi i ugovor poslali, ali sam odbio jer nemamo gaming content... Šta misliš da li bi napravili izuzetak? I koga da kontaktiram da predstavim naš kanal i otpočnemo pregovore?

P.S. J*t nisam znao za tih 15 kanala, svaka čast stvarno! @Mrxula a i ti se tu čudiš, a koliko ti kanala imaš - kada te guglam ne znam gde da gledam, svuda te ima :crazy_grin

badramirez kaže:
Meni se Curse jako sviđa, čak su mi i ugovor poslali, ali sam odbio jer nemamo gaming content... Šta misliš da li bi napravili izuzetak? I koga da kontaktiram da predstavim naš kanal i otpočnemo pregovore?

P.S. J*t nisam znao za tih 15 kanala, svaka čast stvarno! @Mrxula a i ti se tu čudiš, a koliko ti kanala imaš - kada te guglam ne znam gde da gledam, svuda te ima :crazy_grin

Sigurno primaju ,cim su ti poslalli ugovor.

badramirez kaže:

Sta ?! :D dobro ajde imam i ja dosta kanala ali 6 aktivnih nije to mnogo , na jednom trollujem , na jednom highlights , na jednom spanski klipovi itd . Kada se sve sabere nije losa $ xD

Nije ni dobro sve na jedan kanal aploadovati, pogotovu ako su razlicite teme, ali ne treba preterivati sa brojem kanala. Sve preko 3 za jednu osobu je mnogo. Od jednog mozete extra da zaradjujete, ako se potrudite, a kamoli od 3, a vec za vise nzm da li iko ima vremena...
Sitni su sati, flasa u ruci, ziveli! :drinking :)

rakicko kaže:
Nije ni dobro sve na jedan kanal aploadovati, pogotovu ako su razlicite teme, ali ne treba preterivati sa brojem kanala. Sve preko 3 za jednu osobu je mnogo. Od jednog mozete extra da zaradjujete, ako se potrudite, a kamoli od 3, a vec za vise nzm da li iko ima vremena...
Sitni su sati, flasa u ruci, ziveli! :drinking :)

To to dobio sam odgovor . Da li znas da pravis CO - OP klipove ? Posto su ti extra klipovi za CZV :D
* Mislim da sam te video jednom na marakani xD preko tv ahahah

Nevezano za ovu temu...
Amerikanci stalno prave seminare, skupove, sastanke...koji sami odganizuju i to sve u cilju usavrsavanja i dopunjavanja medjusobnog znanja. Cak sam bio i pozvan na nekoliko ali nisam u momentu mogao da stignem da odem tamo. E sad, sto recimo ne bi mi napravili jedan takav skup, da se sastanemo svi i dopunjujemo medjusobno svoje znanje. Od krucijalne veznosti za svakog YouTube-era nije kvalitet videa, vreme postavljanja, subscriberi, pregledi...vec informacija! Ako se slucajno dogovorimo (heh mi srbi da se dogovorimo :)) da napravimo tako nesto, dovescu sa sobom TOP 5 YouTube-era iz Srbije! (Cecu ne mogu jer ne zna da ukljuci racunar..hahahahahah)

Da Mrxula , znam. Kad malo bolje razmislim, recimo neke zajednike klipove bismo mogli da radimo. Tipa, odradimo 2 zajednicka videa za neko vreme, jedan video ide na jedan kanal, drugi na drugi, medjusobno se reklamiramo na oba, pohvalimo rad i tako to.
Hehe, prosle sezone sam ispratio bas sve meceve na Marakani, 90% u Pioniru, Areni, sada malo redje jer sam u Kragujevcu, ali kada je bitno i kada imam vremenea, tu sam. :)

MilanRE
Hm, bas me zanima ko su najpopularniji youtuberi kod nas... Gastoz jedan od njih?
Okupljanja su svakako kul nacim za upoznavanje, da podelimo jos znanja, tu je i forum gde uvek mozete pisati nesto novo sto saznate. :)

MilanRE kaže:
Nevezano za ovu temu...
Amerikanci stalno prave seminare, skupove, sastanke...koji sami odganizuju i to sve u cilju usavrsavanja i dopunjavanja medjusobnog znanja. Cak sam bio i pozvan na nekoliko ali nisam u momentu mogao da stignem da odem tamo. E sad, sto recimo ne bi mi napravili jedan takav skup, da se sastanemo svi i dopunjujemo medjusobno svoje znanje. Od krucijalne veznosti za svakog YouTube-era nije kvalitet videa, vreme postavljanja, subscriberi, pregledi...vec informacija! Ako se slucajno dogovorimo (heh mi srbi da se dogovorimo :)) da napravimo tako nesto, dovescu sa sobom TOP 5 YouTube-era iz Srbije! (Cecu ne mogu jer ne zna da ukljuci racunar..hahahahahah)

Meni je pre par dana pala napamet ista ideja... Negde sam nacuo da je tako nesto vec organizovano, ali nisam stigao da uhvatim vest ni posle da je nadjem na netu da bih 100% znao o cemu se radi...
U svakom slucaju, ja sam apsolutno ZA, jer se slazem da info najbitnija, a nase okruzenje je specificno (PayPal i ostale bajke) i dobro bi doslo da se savetujemo, a bogami i da nazdravimo koju.... :drinking

P.S. neka ceka Ceca
P.P.S. @rakicko, pa ima top lista, zna se ko su top 5 ;)
http://socialblade.com/youtube/top/country/RS

rakicko kaže:
Da Mrxula , znam. Kad malo bolje razmislim, recimo neke zajednike klipove bismo mogli da radimo. Tipa, odradimo 2 zajednicka videa za neko vreme, jedan video ide na jedan kanal, drugi na drugi, medjusobno se reklamiramo na oba, pohvalimo rad i tako to.
Hehe, prosle sezone sam ispratio bas sve meceve na Marakani, 90% u Pioniru, Areni, sada malo redje jer sam u Kragujevcu, ali kada je bitno i kada imam vremenea, tu sam. :)

Mogli bi :) Znam da radim CO OP malo je teze i nekad se iznerviram zbog nekih boja , blur effecta i ltd znas vec . Nisam ja na tako visokom nivou editovanja kao ti ali znam dosta u svp i malo ae . Inace mozda cu krenuti da snimam 'Individual Highilghts' za igrace CZV :D Ono znas sigurno na sta mislim , kao oni sto prave messi vs real madrid Ind high itd e pa to .
Ali kako da napravimo klip kada nema nigde cela utakmica czv ili moram traziti na *Onom* sajtu :D

badramirez kaže:
P.S. neka ceka Ceca

Pored tih, postoji jos mnogo njih koji su prijavljaivali kanale na druge drzave tako da ova lista nije potpuna. Ali eto i na njoj su nasa 2 kanala 5. i 6. :D SocialBlade-ov sistem rangovanja je totalno usran :) jer recimo iznad nas i to na 1. mestu je Tctngaming koji ima samo 25k dnevnih pregleda. hehe

U svakom slucaju, ajde da se dogovorimo jedan dan da se nadjemo svi negde u nekom bifeu™ da se ispricamo malo, razmenimo znanje i iskustva.

joker123 kaže:
Sta je CO OP?????? short*

Stil(vrsta kako hoces) editovanja :D . Samo malo mora vise da se radi na jednom videu
Primer :
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Pre nije bilo toliko popularno praviti , ali od sad svako to zna :) sa Balkana dosta ljudi radi
*Ne mora da bude fudbalski klip moze bilo sta , gde je pozeljno uraditi to :)

Mrxula, Mozes snimati utakmice. Ja cu probati veceras da napravim jedan za KK, a onda i za Williamsa..

MilanRe, ovaj SB skor je smesan, ajd po viewsu je ok, tebi svaka cast po broju suba i pregleda. Ja ove sto aploaduju pesme, djolo, tv stranice i tako te, ne racunam u youtubere. :)(

rakicko kaže:
Mrxula, Mozes snimati utakmice. Ja cu probati veceras da napravim jedan za KK, a onda i za Williamsa..

Ehh kako cu sad moram snimati LS izbacivacu mozda ind highlights :( Bice review utakmice(LS) i onako nikad nisam snimao kosarkasku utakmicu tako da ... Za fudbal uvek mogu :D

rakicko kaže:
MilanRe, ovaj SB skor je smesan, ajd po viewsu je ok, tebi svaka cast po broju suba i pregleda. Ja ove sto aploaduju pesme, djolo, tv stranice i tako te, ne racunam u youtubere. :)(

Ma znam , ja napravio kanal za dva dana skupio 10k pregleda na kanalu a tamo sb statistika oko 200k ili vise pregleda u poslednjih 30 dana lol davno je bilo ali mislim da je bilo vise

MilanRE kaže:
badramirez kaže:
P.S. neka ceka Ceca

Pored tih, postoji jos mnogo njih koji su prijavljaivali kanale na druge drzave tako da ova lista nije potpuna. Ali eto i na njoj su nasa 2 kanala 5. i 6. :D SocialBlade-ov sistem rangovanja je totalno usran :) jer recimo iznad nas i to na 1. mestu je Tctngaming koji ima samo 25k dnevnih pregleda. hehe

U svakom slucaju, ajde da se dogovorimo jedan dan da se nadjemo svi negde u nekom bifeu™ da se ispricamo malo, razmenimo znanje i iskustva.

ja ga koristim kad se ubedačim zbog CPMa pa kažem: barem sam iznad Dare Smrdibube i Dragane Nemirković :hysterical
predlog mi je super za buffet™

MilanRE kaže:
badramirez kaže:
P.S. neka ceka Ceca
Top 100 YouTubers Channels in Serbia - Socialblade YouTube Stats | YouTube Statistics

Back
Na vrh