• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Youtube problem

Ma oni nisu vlogeri , nego je to popularno da se tako kaze ovde na Balkanu :)
Sigurno su razmenili misljenja u vezi yt
A fora na tom skupu su bila bukvalno , deca 12 godina xD ali opet je lepo videti to

Ovaj lik sa bradicom mi je poznat, verovatno sam mu video neki video. Svakako dobra fora, tako cu i ja sa fanovima oko Marakane da se prosetam. :D :drinking:hysterical

rakicko kaže:
Ovaj lik sa bradicom mi je poznat, verovatno sam mu video neki video. Svakako dobra fora, tako cu i ja sa fanovima oko Marakane da se prosetam. :D :drinking:hysterical

Ko Cile ? Nadam se da cu biti tad tu :D Marakana meeting :)

Ljudi idemo u offtopic

Da, tako se zvase. :D Ako nista drugo, kada bude neka utakmica, pravicu se da su navijaci dosli zbog mene. :) No, da prekinemo ovde diskusiju, da ne spamujemo...

Ljudi da ne otvaram novu temu, iskreno osladile mi se ove youtube pare :D nije teško samo treba kreativnosti, međutim skontao sam da su najveće pare u ovim igricima, sad me zanima jel zna iko neki program kojim bi snimao ekran dok igram igrice a onda to dijelio na yt, evo skinuo sam 15 programa niti jedan nema opciju da se na videu čuje ono što ja čujem, dakle ne da ja pričam :)

mujokuje kaže:
Ljudi da ne otvaram novu temu, iskreno osladile mi se ove youtube pare :D nije teško samo treba kreativnosti, međutim skontao sam da su najveće pare u ovim igricima, sad me zanima jel zna iko neki program kojim bi snimao ekran dok igram igrice a onda to dijelio na yt, evo skinuo sam 15 programa niti jedan nema opciju da se na videu čuje ono što ja čujem, dakle ne da ja pričam :)
Moja preporuka je da koristis Fraps :waving

Pozdrav, da li moze neko da mi pomogne. Ne mogu da provalim kako da napravim ove precice za neki drugi moj video. Kada se zavsi video da moze odmah da se udje u drugi

[attachment=966]

Prilozi

• Untitled.jpg
    Untitled.jpg
    108.6 KB · Pregleda: 119
ksenijav88 kaže:
Pozdrav, da li moze neko da mi pomogne. Ne mogu da provalim kako da napravim ove precice za neki drugi moj video. Kada se zavsi video da moze odmah da se udje u drugi
Ukratko,
moras u nekom programu prvo napraviti sliku kao sto je ova sto si pokazala ( cak i paint moze da odradi posao )
onda u programu u kom radis video obradu dodas sliku na kraj snimka i stavis da traje par sekundi

i na kraju na youtube-u, uz pomoc Annotations-a, dodas linkove do tih snimaka ;)

Back
Na vrh