• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

YouTube Partnership

A dali moram an videu bas biti ja ili mogu aj kaciti video tipo nogomet i da mi placaju pozz

andyroddick kaže:
A dali moram an videu bas biti ja ili mogu aj kaciti video tipo nogomet i da mi placaju pozz

Kakvo pitanje :D Ne morash ti da budesh na videu..

andyroddick kaže:

moras da budes gledan nije vazno sta stavljas :D

andyroddick kaže:

Ukoliko ne krsis necija autorska prava smes da stavljas sta oces (Naravno da sve sveme postujes ToS, to je najbitnije)

Evo da malo ozivim temu.

Da bi postavljao adsense oglase na youtubu da li moras biti u tom njihovom partnershipu?

Poz

milan93 kaže:
Evo da malo ozivim temu.

Da bi postavljao adsense oglase na youtubu da li moras biti u tom njihovom partnershipu?

Poz

Jednom recju: Da :)

Pozdrav svima,
kao što vidite novi sam ovdje!
Pa me zanima, pošto već imam svoj youtube kanal, te je dobio dozvolu da mogu upload-ati video sadržaje od 2GB u trajanju bilo kojem...
Mislio sam sa svojom ekipom napraviti nekakve kvalitetne sadržaje koje bi ljudi gledali...
No, zanima me dali je ikako moguće zaraditi u Hrvatskoj preko YouTube-a?
Ili nekako preko nekog YouTube accounta iz države gdje je YouTube Partnership available?
Mislim, nije mi jasno dali to funkcionira kod nas na kraju, ili ne?
Hvala! ;)

Back
Na vrh