• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

YouTube Partnership Pomoc

brigate011

Novi član
Tu od
26 Lis 2012
Pozdrav ljudi,

Radim na YT kanalu vec 3-4 godine i dosao sam do dela kada mogu da trazim partnership.To sam i uradio ali su me odbili prvi put zbog copyright muzike i sad sam to sve izbrisao. Medjutim u medjuvremenu sam gledao nesto i video da treba monetization da bude ukljucen da bi se dobio partnership sa nekim od dostupnih networksa. Nazalost u Srbiji jos nije aktiviran pa ne znam da li je moguce da se dobijem partnership idalje :(

Evo linkovi i pomagajte!

SB : AaAaSRB
YT : AaAaSRB

Vidim da si izabrao Fullscrean za partnerstvo, oni uglavnom rade sa funny klipovima itd :)
Mada dobro, da li imas paypal kojim slucajem,posto oni ne placaju putem chek-a :)

Napravio si gresku odmah na pocetku. Trebao si da se registrujes da si neki ''zapadnjak''. Ja sam dobio partnership od fullscreen-a pre neki dan. Ti ih pitaj opet se prijavi mozda i oni mogu da te prihvate da monetizujes iako nisi iz Amerike ili EU itd.

A ovo za Paypal ne znam meni na fullscreenu pise Payment adress tako da je moguce i da salju cekom.

Da li me zezas ?

"MOGUCE" da salju cekom ?
Nisi ni ispitao to pre no sto si potpisao ugovor ?
I sad godinu dana ( i vise ) ima da radis za dzabe ako ti ne salju novac?
Umesto da si lepo procitao temu Kako postati Youtube Partner, gde sam lepo objasnio u koje mreze da se ide ako nemate paypal.
E pa kad tako olako svatate to, tako cete i novac dobiti :)
Ugovor koji potpisete sa njima vazeci je svuda, tako da ako prekrsite neku stavku, mogu da vas tuze i da na**** :)

Back
Na vrh