• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

YouTube Kanal

dzoni18k

Novi član
Tu od
30 Lip 2014
Pozdrav svima .
Ja sam Nikola i radim na kanalu koji se zove TTSSN .

Sto se tice samog kanala , sadrzaj je raznovrstan ali unikatan i originalan ( na nasem jeziku ) . Tj nema niceg tudjeg u videima , sto znaci nema brige za copyright strikes , content id i ostalog .

Kanal dobija dnevnu gledanost izmedju 5000 i 10000 pregleda , zavisno od toga kakav klip izbacim , i kanal trenutno broji oko 67000 pretplatnika .
Sa kanalom sam poceo pre 5 meseci i jos uvek , gotovo nista , nisam zaradio . Na racunu imam nekih 50ak eura , a koliko sam cuo to bi moglo biti mnogo vise . E to je ono u sta bih voleo da me uputite , pomognete i slicno . Nisam partner ni sa kim osim sa adsensom . Sto se tice ukupnog prikaza stranice , kako kaze adsense , cifra je 698000 .

Back
Na vrh