• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

YouTube i Google+

VDMusic

Član
Tu od
26 Stu 2013
Na Youtube-u sam vec 4 godine i stvarno je bilo mnogo promena kako u dizajnu samog kanala tako i u nadogradjivanju mnogih funkcija ali ovo je ubedljivo najgluplje do sada.
Pre par dana primetio sam da ne mozes komentarisati videno snimke ukoliko nemas povezan Google+ sa Youtube nalogom. To mi je jos odavno izlazilo i sugerisalo da izaberem bolje ime za svoj kanal, navodno, stalno sam to ignorisao ali sad zabranom komentarisanja morao sam da popustim i povezem kanal.
Ovo je zbog toga sto Google+ zeli da razvije i da sto vise ljudi ima naloge ali to je sve dzaba kad ima mnogo boljih socijalnih mreza.
Takodje sada kad vam neko napise komentar na vasem snimku ne dobijate obavestenje u inbox-u neko na Google+.
:stars

Morat češ se naviknut,a navikli smo se na sve do sada pa ćemo i na ovo. Imao sam kanal na yt ali sam odustao na oko 600 pretplatnika. Google plus nikad neće postati ono što je facebook,baš iz tih razloga što forsiraju neke stvari. Tako na adsense meni piše da dodam google plus dugme...neću nikad :D

Back
Na vrh