• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Youtube custom channel name

BlackSwan

Aktivni član
Tu od
24 Ožu 2012
Procitala sam da Youtube sada nudi izbor custom imena za kanal nakon sto se obezbedi 500 subscribera, channel art, channel icon i podrazumeva se da je nalog u dobrom stanju ... ispunjavam sve ovo ali nemam opciju da odredim ime kanala. Da li neko ima slican problem? Da li je neko uspeo da podesi ime nakon ovih promena i koliko ste cekali na tu opciju?

Koliko ja znam ime youtube kanala menjas tako sto promenis ime google plus ( g+) naloga, tj stranice
Ja sam tako uspeo da promenim ;)

Točno tako, sve je povezano sa G+ accountom.
No, ime samog kanala samo je jedna od opcija. BlackSwan, ti zajtjevi koje navodiš; traže se za podešavanje URL-a kanala. To je, naravno, također jako bitno. Nađi dobar (slobodan) URL ali radi pažljivo jer to možeš podesiti - samo jednom. :fever

Nesto sam cackala oko Google+ ali nista se nije promenilo na Youtube ... ima li neki tutorial za to? Zapravo preko Google+ umem da promenim ime na Youtube ali nikako da promenim url.

Otvori svoj Youtube account, :)
zatim u gornjem desnom kutu preko svoje ikonice odaberi onaj koloturnik, to su Youtube settings. Tada klikni na advanced. Tu bi trebala biti ta opcija, ili ćeš dobiti smjernice. :fever

Nemam jos nista, samo link za obavestenje da su promenjeni uslovi za dobijanje custom urla ... a ispunjavam sve uslove ... vidim da se dosta ljudi zali na to ... zna li neko kome se obratiti za pomoc?

BlackSwan kaže:
... zna li neko kome se obratiti za pomoc?

Znaju mnogi. :) Youtube help-u. Komu drugom, pogotovo ako zadovoljavaš potrebne preduvjete. :fever

Back
Na vrh