• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Youtube Adsense Problem!

Simke934

Član
Tu od
19 Lis 2012
Pozdrav ljudovi... :waving
Imam jedan problem...Imao sam na kanalu podešene adsense i kliknuo sam na reklamu koja se nalazila na mom kanalu a nisam znao da je to zabranjeno,tako da su mi sada adsense oglasi blokirani.Da li mogu ponovo da ih aktiviram na svom kanalu i kako?

Nisam do sada cuo da su nekom skinuli blokadu koga su blokirali. Mislim da ne mozes vise otvoriti AdSense na svoje ime i istu adresu na kojoj ti je bio stari nalog. Jedino da otvoris novi AdSense na nekog od rodbine ili prijatelja.

I promeni sliku ;)

Tačno tako. Dakle nema zezanja sa tim. :)
Proguglaj kako dobiti adsense drugi put.

Simke934 kaže:
Pozdrav ljudovi... :waving
Imam jedan problem...Imao sam na kanalu podešene adsense i kliknuo sam na reklamu koja se nalazila na mom kanalu a nisam znao da je to zabranjeno,tako da su mi sada adsense oglasi blokirani.Da li mogu ponovo da ih aktiviram na svom kanalu i kako?

Nisi kliknuo siguno samo jednom ,vec vise puta za redom kad su ti suspendovali adsense nalog ...
Nekoliko puta mi se desilo umesto da zatvorim reklamu na iksic kliknem na nju ,ali nisu mi blokirali adsense ,tako da sumnjam da si ti slucajno/namerno isklikco vise puta ...
Kao sto su ti rekli ljudi gore ,kad' ti suspenduju nalog vise ne mozes da ga vratis niti da otvaras novi na adresi/telefonu koje si koristio na suspendovanom .
Probaj da im pises neku molbu .
Samo nemoj da pises one otrcane stvari tipa "nisam znao da ne smem da klikcem na svoje reklame" jer ti to pise na samom pocetku kad aktiviras "monetize" opciju tako da ce te odmah odbiti .
Meni sto je sad prvo palo na pamet sta bi rekao da su meni blokirali adsense ... Rekao bih da mi se sincic igrao za racunarom dok nisam bio za racunarom te da je klikco po reklamama ..

Nece da ti vrate nalog i taj youtube kanal nece vise da bude pogodan za monetizaciju tako da je bolje da pokusas nekako da napravis novi. Medjutim nikako nemoj da napravis na isto ime, i jos bitnije adresu, i pokusaj nekako da izbrises IP i istoriju i cache i cookies i sve to. I nikako nemoj da trazis od drugih ljudi da ti klikcu na reklame!

Back
Na vrh