• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Yieldads

hara91

Aktivni član
Tu od
24 Svi 2009
Da li neko zna nesto vise o ovome programu.Ja sam se registrovao prije par dana i za sada imam 1.300 klikova i zaradu 95.61,ali nemam pojma koje valute jer mi nije jasna nikako ova njihova statistika.Ako neko zna nesto vise o ovime programu volio bi da napise i da mi malo pojasni kako da kreiram nove oglasne povrsine z sad imam smao jednu i to onu koju su mi poslali e-mailom kad sam se registrovao.

hara91 kaže:
Da li neko zna nesto vise o ovome programu.Ja sam se registrovao prije par dana i za sada imam 1.300 klikova i zaradu 95.61,ali nemam pojma koje valute jer mi nije jasna nikako ova njihova statistika.Ako neko zna nesto vise o ovime programu volio bi da napise i da mi malo pojasni kako da kreiram nove oglasne povrsine z sad imam smao jednu i to onu koju su mi poslali e-mailom kad sam se registrovao.

nadjeno na netu..nadam se da je od pomoći

Dear,

Good day to you !!!

Yes, we can accepting the pages in the Croatian language.

First, please see the attachment file for the YieldAds Corporate Profile. Inside the profile, we have explain & share the Company Profile to you.

Let me explain something to you. We Offer as below:

a) Advertisers Program
- Allow advertisers to drive targeted visitors to meet their advertising goals.

b) Publishers program ( Revenue Share Basic )
- Publishers take 70% for the revenue, for us take 30%

c) Variety of Standard Banner sizes and Formats(Example please refer to the attachment)
- Selected the banner size . When we already created thebanner, we will send e-mail to inform you.

You can target ads to provide valuable offers and good user experience to your visitors.

You also can refer the Average monthly impressions byad format (2010).

For payment : Our company payment term is 30 days and minimum amount is 50 USD pay by paypal or via transfer.

For the processing status, we also let you know at YieldAds Corporate Profile.

Nije valjda moguce da vise niko ne zna o ovom programu jos neku informaciju koja bi mi pomogla.

Prije par mjeseci tacnije pocetkom devetog mjeseca kontaktirala me je marketing sluzba
Yield Ads sistema gdje zele da prikazuju oglase na jednom mom sajtu koji im se svidio.

Oglase sam dodao i pokazali su se sasvim solidno nekih 20%-30% slabije od adsensa.

Klik je mnogo manji ali imaju cini mi se i CPM procenat pa se nakupi tog.

Uglavnom zarada ti je kolona "Net pub comp" kad napravis report, a ne ova zadnja kolona sto vidis. Nakon mjesec dana testiranja ja sam svoje sajtove od njih vratio na adsense. Valuta su dolari.

Nisam nikad poslao invoice (da kako sam cuo za isplatu im moras poslati invoice mailom), a nisam imao mnogo od tog sajta 20-tak dolara.

Minimum za isplatu je 50$. Isplata ide na PayPal i na devizni.

Imas na njihovom sajtu negdje primjer kako da napravis im invoice.

Nisam cuo da se neko zalio da nije isplacen, osim sto je bilo frke sa onima sto se oglasavaju, da ne dobiju traffic i kojesta...

Hellas kaže:
Prije par mjeseci tacnije pocetkom devetog mjeseca kontaktirala me je marketing sluzba
Yield Ads sistema gdje zele da prikazuju oglase na jednom mom sajtu koji im se svidio.

Oglase sam dodao i pokazali su se sasvim solidno nekih 20%-30% slabije od adsensa.

Uglavnom zarada ti je kolona "Net pub comp" kad napravis report, a ne ova zadnja kolona sto vidis. Nakon mjesec dana testiranja ja sam svoje sajtove od njih vratio na adsense. Valuta su dolari.

Nisam nikad poslao invoice (da kako sam cuo za isplatu im moras poslati invoice mailom), a nisam imao mnogo od tog sajta 20-tak dolara.

Nisam cuo da se neko zalio da nije isplacen, osim sto je bilo frke sa onima sto se oglasavaju, da ne dobiju traffic i kojesta...

Ja sam primio prvu uplatu od njih prošli mj, nemoj se prevariti pa misliti da je zarada ROI, zarada je Net pub comp. Jesi siguran da imaš toliku zaradu na toliko klikova?

Ako imaš direktnih pitanja, pitaj!

bugi kaže:
Hellas kaže:

Ja sam primio prvu uplatu od njih prošli mj, nemoj se prevariti pa misliti da je zarada ROI, zarada je Net pub comp. Jesi siguran da imaš toliku zaradu na toliko klikova?

Ako imaš direktnih pitanja, pitaj!

Pogresno kvotas. Ovo za Net Pub Comp je vec objasnjeno

Imam 40$ naYielAdsu-u,da li neko zna kako mogu izvrsisti isplatu,jer tamo ne mogu da nadjem.

hara91 kaže:
Imam 40$ naYielAdsu-u,da li neko zna kako mogu izvrsisti isplatu,jer tamo ne mogu da nadjem.

Treba ti 50$ min, zatraži da ti pošalju invoice, jedan pdf koji moraš ispuniti

Ako netko zna kako se sa ovog servisa isplaćuju novci?
Kako isplaćuju, da li isplaćuju na AP, MB, ili PP, ili čekom? Je li dobio netko već isplatu, ili nije nitko još?

Oprostite na gnjavaži, ali nisam nigdje uspio pronaći te informacije, pa ako netko zna bio bih zahvalan da napiše.

Jel' dobio ko isplatu, na koji mail treba da im se javim za taj invoice?

Jel ovo normalno ili? Impressions 2 112 Click 23 Net pub comp 0,01

Back
Na vrh