• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

yieldads-da li neko zna nesto o njima

Artno94

Član
Tu od
26 Stu 2010
Zanima me da li neko zna nesto o yieldads,i da li su dozvoljeni da se koriste u kombinaciji sa google adsense?

Da, može sa Adsense ali nisu ništa posebno. Podrška im je očajna, zarada je loša. Prihvataju domaće, jedino ako zato hoćeš da ih držiš. Kad hoćeš isplatu moraš da popuniš invoice i da ih cimaš da te isplate, jer "zaborave" ili "imaju probleme". Sve u svemu mnogo loša iskustva sam imao sa njima ali ono, možeš da ih držiš na domaćem sajtu. Ako hoćeš na stranom bolje izaberi Mediashakers, isto loše plaćaju ali su bar kulturniji i isplaćuju na vreme.

Ako imas dobru posetu probaj Infolinks, nije neka zarada ali zato isplata nema da omane - svakog 1. u mesecu.

Uglavnom imaju klikova vise nego na bilo cemu drugom, stvarno veliki broj klikova, e sad placaju PPA, tako da su smesni meni na oko 600 klikova za 2 dana bilo 1 $ mislim smesno :crazy_grin

A admin, ili sta je vec neki guzonja, je toliko arogantan i samo sto ne kaze ma bole me uvo za vas sa Balkana...

internet.zarada kaže:
Probaj i njih možda? :D

http://adhitz.com/en

Bolje ne probavaj nista, i to cudo sam probao, smesni su, i to sa dosta posete, a zamisli tek neko ko ima 1 k na dan, pa on nece docekati isplatu kod njih za pola godine :(

video sam da kod njih moze i adults..video sam ih i na nekim popularnim sajtovima..a posto mi adsense otisao..probacu sa njima..
link je
http://www.yieldads.com
ima dosta lajkova na fejsu,da li fejk,da li pravih nzm..
Ajd posle nekoliko dana napisacu kako mi ide..i ako su dobri.izvestaj detaljniji posle nekog vremena.. :waving

imam problem..malo sam nov sa ovom grafikom..ali sta je ovde zarada..
untitled.png

srkicarinho kaže:
imam problem..malo sam nov sa ovom grafikom..ali sta je ovde zarada..
untitled.png

Net pub comp.

Ako je zarada "Net pub comp" onda nista od zarade jer to bi trajalo godinama. Clicksor je onda puno bolji u 5 dana 3$ jedino sto nemogu vidjeti statistiku i klikove a posjeta na stranici je oko 500 na dan. Takode i speedyads nije los a koristim ga i za oglasavanje clickbank proizvoda.

Kad smo kod njih zna li ko kako se to racuna poslo sam im mail a nece odgovoriti pre ponedeljka...

Ovo je za zadnjih 7 dana:

10pvezb.jpg

Pogledajte mart 25,27 i 30 kako dan sa najmanje impresija i klikova moze da ima 8 puta vecu zaradu od dana sa najvise, nikako mi nije jasno jedan dan sam imao preko 1200 klikova i 0.90$..?

Kako se racuna Conversione rate i Conversion ako zna ko..?

Pa verovatno kao CPA mreže, ako se neko registruje/nešto uradi a došao je sa tvog sajta ti dobijaš deo para.

I ja sad kao neznanac u tome imam pitanje sta je onda najbolje resenje? cije usluge koristiti?

Back
Na vrh