Krivo je ovaj degen od foruma spojio linkove,

linkovi su redom:
-
http://www.1shoppingcart.com/features-pricing
-
http://clients.xmailpro.com/features.htm
Yes, testiram nešto pa me zanima koliki će biti CTR i konverzija s obzirom da je poprilično targeted lista u pitanju. Volio bi prvo dati neki e-book for free da prvo dobijem naklonost publike, a tek onda ponuditi proizvod koji sam zamislio promovirati toj listi.
Par puta si spominjao copywriting tako da vjerujem da već znaš koji su ključni koraci ovdje, a vjerovano znaš i slijedeći citat koji bih pripisao Laskeru, ako me sjećanje dobro služi, pošto ga je poslije gomila drugih imena sa scene ponavljala toliko da se obrisao svaki trag izvoru -
bez povjerenja nema prodaje. U ovoj atmosferi gdje postoje rješenja, ali gdje previše ljudi pokušava doći do novca na sumnjive načine i prijevarom kupaca, ljudi će se uvijek okretat onima u koje vjeruju, makar i kompromitirali određene benefite onog nekog drugog rješenja; prema tome, bitno je samo da se pokažeš kao osoba od povjerenja, a jedan kvalitetan način da to ostvariš je da:
- kreiraš identifikabilnu osobu u koju subscriberi mogu vjerovat, važno je stvorit 'rapport', važni su i principi asocijacije i sličnosti, važno je da bude što veća sličnost između te osobe i jednog idealiziranog subscribera na kojeg ciljaš, pogotovo kod kreacije podloge te persone (dosta je potentan format iz Campbellovih spisa o storytellingu i mitologiji).
- im konstantno nudiš neku konkretnu vrijednost, u intervalima gdje im povremeno daješ informacije koje trebaju, ali ne previše, jer ljudi danas sve teže vjeruju ikakvim pokušajima dobročinstva
- nadmašiš njihova očekivanja u strateškim točkama mailinga, negdje prije komercijalne ponude
- imaš bar 4:1 omjer besplatnog prema komercijalnom sadržaju (izvor: marketingsherpa, prati istraživanja i statistike EMM-a, često možeš naučit i više nego kroz sve ove kurseve i knjige)
I onda u najoptimalnijem momentu im prezentiraš ponudu. Samo pazi na stupanj povjerenja / kredibiliteta, to je pola odrađenog posla.
Dalje je jedino ponuda bitna, a to ćeš se već snaći.