• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Wire Payment

Gonzo

Član
Tu od
26 Velj 2011
Da li je netko koristio ovu opciju za isplatu (Wire Payment - International)?
Kod njih na stranici u objašnjenju stoji:

"For those clients that reside in a country in which we do not currently offer International Direct Deposit (XACH), ClickBank does offer direct wire payment to your bank account for ClickBank accounts with sufficient volume. The additional cost for a wire payment is $35 per wire sent, and an unlimited number of ClickBank accounts can be included in a single wire. Wire payments are available in USD only."

Dakle, zanima me da li ja mogu izabrati ovu opciju ako npr. imam devizni račun u PBZu u eurima?
Koliko vremena će proći dok mi ne sjedne novac nakon što oni naprave uplatu?

Hvala unaprijed!

Mozes izabrati taj nacin isplate, otprilike 3 radna dana treba da ti novac legne na racun od dana kad ti uplate.

Ja ne znam u kojoj valuti Clickbank isplacuje da li USD da li EUR, ako isplacuje u EUR onda mozes sigurno koristiti taj devizni racun, ako isplacuju u USD e to zavisi od tvoje banke.

Neke banke traze da za svaku valutu otvoris poseban devizni racun, a dok kod nekih je dovoljan jedan devizni racun za sve valute.

Trazi do banke da ti da instrunkcije za uplatu iz inostranstva, SWIFT i IBAN.

mislim da nema veze koja je valuta, moj devizni je u evrima, ali kad sam preko wire primao u funtama oni su sami otvorili posebno za funte na istom nalogu, tako da kad se ulogujem sad imam tri posebna, dolare, funte i evre :D
Banka Intesa je u pitanju

skepi91 kaže:
mislim da nema veze koja je valuta, moj devizni je u evrima, ali kad sam preko wire primao u funtama oni su sami otvorili posebno za funte na istom nalogu, tako da kad se ulogujem sad imam tri posebna, dolare, funte i evre :D
Banka Intesa je u pitanju

Da, kod banke Intesa ima i ja devizni u Eurima, ali sam primao i druge valute, a dok kod ProCredit banke imam u USD i mogu samo primati USD, za ostale valute moram ponovo otvarati racun.

Evo, kako je rekao i skepi tako je i u mojoj banci - PBZ.
Samo ce mi otvoriti podračun kad stigne novac (jer ClickBank isplaćuje u USD).

@xpert thnx za informaciju o vremenu.

Back
Na vrh