• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Windows xp

SpawneR

Moćan
Tu od
31 Lis 2013
Ljudi instalirao sam Windows xp ali ne znam kako da povežem sa netom... Imam beli ruter koji ide u komp, onda kabl iz zgrade ulazi u taj ruter i to je to... Sta da uradim kako da povežem?

SpawneR kaže:
Ljudi instalirao sam Windows xp ali ne znam kako da povežem sa netom... Imam beli ruter koji ide u komp, onda kabl iz zgrade ulazi u taj ruter i to je to... Sta da uradim kako da povežem?

Mislim da moraš kreirati vezu ili tako nešto. U upravljačkoj prčkaj pod internet options. Moraš napraviti "home" connection..ajme davno sam se s tim zaje.. zaboravio sam.

Kog će ti to vraga :p

Sredio sam sve :D Ma ne mora da ga podrzava ja ga podrzavam :v na ovaj komp tj ovu konfiguraciju najmanje mi koci i sve to... super radi

Da! Ali novi chrome nova mozila i svi ostali programi koji budu trazili update nece moci na xp i plus zastitni zid koji isto trazi update....

Da, barem oprobaj windows 7 x32. Pošto ti neće raditi pola programa više.

vandanic kaže:
XP?

>> Linux (Ubuntu)? Ne? Ok :(

Hmm ni na jednom kompjuteru nemam Linux,niti sam ikada imao!To bi se moglo i probati i ispitivati koje su prednosti imane naspram majkrosofta.

sunbeach kaže:
vandanic kaže:
XP?

>> Linux (Ubuntu)? Ne? Ok :(

Hmm ni na jednom kompjuteru nemam Linux,niti sam ikada imao!To bi se moglo i probati i ispitivati koje su prednosti imane naspram majkrosofta.

Nije sada poenta u Linux vs MS, o tome možemo do zore.

Nego ako već ima slab računar mnogo je bolje da instalira na njega neki Linux paket koji je podržan, redovno ažuriran i optimizovan za računare niskih performansi nego da se drnda sa XP-om

SpawneR kaže:
Da ali to ne znam, niti imam disk a ne daje mi se $$ na takve stvari

Linux je besplatan. Tolko barem moraš znat kad si u ovim vodama ;)

SpawneR kaže:

Ukucaj na youtubu instalacija linux-a pa vidi kako i sta treba ako te zanima linux i sto kaze @rovad
rovad kaže:

vandanic kaže:
Nije sada poenta u Linux vs MS, o tome možemo do zore.

Pa i ne bi bilo lose neka tema linux vs ms ko ima volje da pise.

rovad kaže:
SpawneR kaže:

Mislio sam da mi se ne daju $$ da mi neko instalira :D

Instalacija Linuxa je smijesna ;)

Ja sam prije 2-3 godine testirao Ubuntu, ako nije 10.04 bio i mogu reci da je sasvim pristojan OS.Novije verzije su jos bolje,a i graficki su stvarno lijepo odradjene.

Ja sam ga obrisao - stvar navike ;)

Opet isti problem i da me ubijete ne mogu da se setim kako sam ga pre resio :crazy_grin Znači ista situacija čak isti komp... moj komp ima ruter evo sve ekstra šljaka ali taj tamo komp sam reinstalirao i instalirao XP SP2 i treba mi net da ga upgrade na SP3 i naravno da keva može da igra igrice na njemu preko neta.. ne znam kako da ga povežem sa netom.. Kabli ulazi tamo u taj kompjuter iza

Back
Na vrh