• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Webmoney

ylizli kaže:
Hvala Batonja.
Da li funkcioniše Bank Wire? Šta se više isplati i koliko je okvirno potrebno za Payoneer karticu, plus koliko se čeka za nju?
Mnogo pitanja, znam.. Ali bi bilo dobro za sve one koji hoće za početak ovde da sanzaju o istom malo više..
Pazi verovatno da je skuplji wire,na karticu se ceka dve nedelje koliko me secanje sluzi,inace kad zatrazis withdraw sa WM na payoneer,ceka se par sati i dobijes pare na kartici.U startu ti uzmu 45$ ako uzimas sa tu partnersku preko WM,7-8$ uzima WM za svaki put kad ti prebace pare na karticu,do 3.15% se uzima za svaku transakciju sa bankomata,nema provizije kad provlacis karticu negde.Mislim da sam sve rek'o :D.Pozdrav

petar88 kaže:
pronstar kaže:
Ima li iko da je vezao WM uz Payoneer karticu i da li je uspeo podici novac?

Ja sam dobio WM Payoneer, i mogu se pohvaliti da radi odlicno, pare legnu na karticu za 10-15 min, a sto se tice provizije verovatno ste videli na njihovom sajtu.

Da li payoneer mora biti narucen kod WM ?
Sta je sa nama koji je vec imamo ?
Jel mozemo da je povezemo na isti nacin ?
I voleo bih da neko napise kompletnu proceduru.

Hvala unapred na odgovorima

Kakva je situacija sada sto se tice povlacenja novca sa WM?
Uskoro otvaram tekuci racun pa cu istovremeno otvoriti i devizni racun pa me interesuje koju karticu da zatrazim za devizni racun (Visa ili Master) da bi mogao da podizem novac sa WM.
Ako moze info i koja banka je najpovoljnija za ovakvu vrstu usluga.
Hvala.

da li neko ovih dana ima problema da mu stize sms poruke sa webmoney-a??evo meni vec treci dan nece da stizu poruke potvrde da platim invoice kod onog zadnjeg dela SEND confirmation code sms...moguce da je to zbog praznika koji su trenutno u Rusiji i da zbog toga ne dolaze,nadam se da ce se srediti u toku sledece nedelje kad praznici prodju....

meni kod onog dela send confirmation code sms uopste na 064 mrezu nece da dodju,evo vec treci dan,neznam kako je kod drugih,valjda ce da se sredi,moguce da je zbog praznika neki zastoj nesto......

kakvo pitanje,pa fala bogu,i pise da ce stici za par minuta i nema uopste...

imao sam slican problem i septembra prosle godine po nedelju dana poruke na 064 mrezu nisu znale da dolaze...i onda se resi na kraju...

valjda praznici,Uskrs sve je moguce,valjda ce do utorka da se sredi....

uspeo sam da narucim tako sto sam samo otiso na purses part i na card accounts iso na add funds from purse,ukucao iznos racunajuci i provizije i izbacilo mi da su pare uspesno prebacene na payoneer,nisam znao da moze i ovako bez sms potvrda da se povuku...ovo mi je prvi put da sam pokusao na ovaj nacin i stiglo....

Sta se desava sa ovim sajtom.
Kada zatrazite sms kod uopste ne stize,a pre je stizalo za sekund.

Pokusavam da prebacim novac sa WMZ na bankovni racun koristeci podatke iz prethodnih uspelih prebacivanja, ali mi stalno izbacuje gresku ``Beneficiary Bank Account number supplied is too long``, da li neko zna u cemu je problem?

Kod mene bila ista greška, poslao sam im ticket i odgovorili su da više ne surađuju sa mojom bankom. Od tad dižem na payoneer i ide ko podmazano.

Odgovorili su mi ``You need to remove your old template to transfer. After that, you can issue a new one.``

Zdravo svima, imam problem sa podiyanjem novca :( Od kako se promenio dizajn sajta meni nigde ili ja ne znam da nadjem opciju za prebacivanje novaca na bankovni racun. Ranije sam bez problema prebacivala na racun ( i ti na sledeci nacin: Odem na More pa Withdraw founds pa onda To BANK ACCOUNT pa Bank Wire tu izaberem WMZ ili WME, u zavisnosti sta prebacujem, stigne mi invoce i to je to, novac je na racunu) ali sad nista :( Ako neko moze ukratko da mi objasni kako to da uradim bio bih neizmerno zahvalan.

Inace u pitanju je racun u Intesi

Unapred hvala svima

boki12 kaže:
Zdravo svima, imam problem sa podiyanjem novca :( Od kako se promenio dizajn sajta meni nigde ili ja ne znam da nadjem opciju za prebacivanje novaca na bankovni racun. Ranije sam bez problema prebacivala na racun ( i ti na sledeci nacin: Odem na More pa Withdraw founds pa onda To BANK ACCOUNT pa Bank Wire tu izaberem WMZ ili WME, u zavisnosti sta prebacujem, stigne mi invoce i to je to, novac je na racunu) ali sad nista :( Ako neko moze ukratko da mi objasni kako to da uradim bio bih neizmerno zahvalan.

Unapred hvala svima

Ovako, prvo se ulogujes naravno pa ispod onog Keeper Standard imas polje purses, tu udjes pa sa leve strane imas Your purses, kad kliknes na to sa desne strane ti se pojave sve tvoje transakcije i iznad njih imas polje Withdraw i onda biras kako zelis da povuces novac, kao sto si i ranije radio.
Nadam se da sam ti pomogao, ali ako opet nesto treba slobodno napisi.:waving

obelix011 kaže:
boki12 kaže:

Unapred hvala svima

Ovako, prvo se ulogujes naravno pa ispod onog Keeper Standard imas polje purses, tu udjes pa sa leve strane imas Your purses, kad kliknes na to sa desne strane ti se pojave sve tvoje transakcije i iznad njih imas polje Withdraw i onda biras kako zelis da povuces novac, kao sto si i ranije radio.
Nadam se da sam ti pomogao, ali ako opet nesto treba slobodno napisi.:waving

Hvala puno na pomoci, upravo sam povukao novac ;)
Ovi rusi stvarno nisu normalni sa ovim izmenama, sajt je ionako vec bio totalno nepregledan i komplikovan, ali sad su ga iskomplikovali jos vise :busted . Veliki pozdrav i hvala jos jednom na pomoci :waving

Back
Na vrh