obelix011 kaže:strikan kaže:Ajd da pitam i ovde. Dakle usao sam u ovaj lavirit zvani Webmoney i pokusavam da zavrsim sve ovo sto traze. Nije ni malo lako ali borim se.
Dakle stigao sam do dela gde treba da uploadujem pasos i karticu, i naravno to sam i odradio i kartica je odmah prihvacena ali pasos ne. Ovo dobijam kao obavestenje
passport (all filled pages) — document not found (or not approoved) in Verification Center
Sta im sad to znaci, da li moram da cekam njih da mi verifikuju pasos tj podatke sa pasosa ili je trebalo automatski da mi bude prihvacen sken pasosa isto kao i u slucaju kartice?
Ako je trebalo da mi bude prihvacen automatski gde sam pogresio? Ja sam skenirao prvu duplu stranicu gde su sve moje generalije sa slikom i prva stranica pasosa gde su pecati zemalja u koje sam ulazio/izlazio. Ako moram da cekam na njihovu verifikaciju skeniranog pasosa, koliko se to ceka u proseku da li neko zna?
I jos ovo da li neko moze da mi kaze kada hocu da postavim informacije za placanje na hosteru (recimo Hotfile) da li isto stavljam samo login e-mail i odaberem WM (kao sto je to slucaj bio sa AlertPay-om) ili je neki drugi sistem.
Hvala svima i svako dobro
Edit. Upravo dok sam ovo pisao odobrili su mi sken pasosa, tako da ostali znaju kada budu ovo radili da im treba jedno pola sata - sat za odobrenje skena pasosa.
Bilo bi lepo kad sve to zavrsis da podelis sa nama, Ja sam do sada mislio da je to nemoguca misija i da to treba naravno u sticky.
U zadnje vreme dosta ljudi je trazilo informacije o otvaranju Webmoney racuna a niko nije znao da objasni, mislim na private a ne ovde.
Naravno, nije problem, sve cu postaviti kao uputstvo (kao i za AP sto sam postavio) i nadam se da nece biti previse konfuzno kao sto je i sam WM. Do sada sam sve skupa utrosio nekih sat i po vremena, i stigao sam do verifikacije kartice i to ne mogu da odradim jer nemam 18 dolara na WM nalogu, a isplata sa HF ce biti tek 15 ovog meseca.
MOD: edit - krsenje pravila foruma, molim te obrati paznju
Eh da, zaboravih da se to ne sme. Sori MOD.