• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Webmoney

Za BiH ne znam, ali ja u Srbiji redovno dizem vec 6 meseci bez ikakvih problema, povezao sam VISA karticu Banca Intese... :waving

stalker92 kaže:
Za BiH ne znam, ali ja u Srbiji redovno dizem vec 6 meseci bez ikakvih problema, povezao sam VISA karticu Banca Intese... :waving

Kako si to uspeo?

Koristi li neko ovaj servis, da li je moguće podići pare u Srbiji?

ima li jos neko da koristi webmoney i da li zna kako podici novac sa njega?

venoman kaže:
ima li jos neko da koristi webmoney i da li zna kako podici novac sa njega?

Isto pitanje..

posto vise ovo njesra od AP ne dozvoljava bank wire neverefikovanim nalozima, bacio sam se na WM-sta i kako. Ovako stoje stvari: sam sajt im je skroz konfuzan, pola ruski pola engleski, ne znas gde udaras. Moj prijatelj vec par meseci dize kintu sa WM preko credit card-a( u Srbiji). Potrebno je da skenirate pasos, karticu vezanu za devizni racun( u mom slucaju Visa Electron banke Intesa) i neki racun koji glasi na vase ime. Sve sam ja to uploadovao i sad cekam odgovor od supporta( sve preko njih radim, jer mi je 80% stvari na sajtu nejasno). Svakog trenutka cekam povratni mail da li je sve u redu. Javljam sta je bilo.

Super, ja sam u sličnom procesu, čekam odgovor šta mi sve treba za verifikaciju naloga. Jel' možeš da mi kažeš gde je uopšte taj deo za verifikaciju i gde mogu da uploadujem dokumenta, ja ne mogu nikako da se snađem, em je na dva jezika em mi stalno traži da se logujem. :poke

aleksej kaže:
Super, ja sam u sličnom procesu, čekam odgovor šta mi sve treba za verifikaciju naloga. Jel' možeš da mi kažeš gde je uopšte taj deo za verifikaciju i gde mogu da uploadujem dokumenta, ja ne mogu nikako da se snađem, em je na dva jezika em mi stalno traži da se logujem. :poke

I meni stalno trazi da logujem i jos mi kaze da je password netacan :stars

ovo sam dobio u poslednjem mailu od njih, i tu sam uploadovao ove 3 stvari, samo da znas da 3 puta moras da kliknes jer svaki dokument mora da se pojedinacno uploaduje,i ne sme da prelazi 1 MB

Hello!

Your documents haven't been uploaded at
http://passport.wmtransfer.com/asp/bNewDocUpload.asp

ako ti ne prihvati prvi put, znaj da moras da dodas grad, postanski broj, i sta god ti trazi u tvom panelu (gde god pise set , tu upisi podatke i sejvuj )

Šta je sve potrebno od dokumentacije da se skenira?
Da li baš mora pasoš, ili možda može samo lična karta?
Hvala unapred.

Spartanac kaže:
Šta je sve potrebno od dokumentacije da se skenira?
Da li baš mora pasoš, ili možda može samo lična karta?
Hvala unapred.

Traze bas pasos.

Btw, verifikovali su mi nalog.

Posle verifikacije accounta na WM, usledila je uplata od nekih 120 $ na WM. Od te sume su mi uzeli 8$ za verifikaciju kartice i 10 dolara uplatili na moj devizni racun. Pri toj uplati dobio sam sifru koja je potrebna kako bi se kativirala kartica na WM. Kad sam sve to zavrsio, najzad sam zatrazio prvu isplatu sa WM od nekih 90 dolara, cisto da vidim da li to funkcionise. 28 decembra sam zatrazio isplatu. Novac je legao 4. januara na racun, tako da je sve relativno brzo s obzirom da je bila Nova godina.
Ono sto me je zacudilo je to sto nisam dobio cistih 90 dolara , nego jedan deo u evrima drugi u dolarima. Onda mi je prijatelj ovako rekao,citiram:
"ee pa da nzm dal sam ti spomenuo da oni konvertuju odma u eure, to iz kipra stizu uplate, tamo WM ima racun i odma se konvertuje u eure(po dobrom kursu) i salju kod nas"

Uglavnom to je ta cifra, malo evro malo dolari ali nije vazno, vazno je da sistem funkcionise.
Pri povlacenju para sa Wm racuna, Wm uzima 8$ + 0.8% od sume proviziju .

Srecna Nova godina svima

I onda podizes lovu na bankomatu ili moras u banku da potpisujes one izjave???

mico kaže:
I onda podizes lovu na bankomatu ili moras u banku da potpisujes one izjave???

Nema nikakvih izjava kao za AP, jednostavno je novac na racunu i dizes u banci ili bankomatu. Naravno ja prvo dignem novac u banku pa na menjacnicu da razmenim , jer je bolji kurs , ovo se odnosi za evro. Sto se tice dolara, isiti kurs je i na menjacnicama i u banci Intesa, tako je bar kod mene u Srbiji.

Pokusao sam registraciju na WM,ali izgubio sam i vreme i zivce.
Ovako komplikovan sajt jos nisam video.

Ako neko ima volje i vremena mogao bi da postavi neko uputstvo za registraciju i verifikaciju naloga na webmoney

Zaboravih da kazem i to da je po meni opasno ostavljati podatke iz pasosa nekoj tamo nazovi,inetrnet banci.

Mozda se zloupotrebi.

Pozdrav ljudi , ako nije problem da mi neko pomogne , ovako stoje stvari , napravio sam webmoney nalog , verifikovali su mi pasos i sve ostalo , tacnije 90 % je zavrseno , imam classic keeper acc i formal passport i napravio sam purse za euro i dolar , ali me koci lepljenje tacnije ( bind ) kartice : imam i devizni racun u banci intesi kao i visa internet karticu , i problem je sto ne znam kako da uplatim na moj purse na webmoney onih 18 WMZ koji su potrebni da se plati za binding kartice i onda bi trebalo da se zavrsi acc i onda cu moci da primam sredstva sa ostalih sajtova na kojima radim na moj webmoney purse a sa purse direkno na moj devizni racun u banci . E sad pitam vas da li znate neki nacin kako mogu iz Srbije da uplatim tih 18 WMZ tacnije dolara na wm purse i da platim za bind kartice i napokon zavrsim account , da li postoji neki nacin ? izvinite na smetnji i hvala unapred , mozete mi odgovoriti na ovaj mail .... toka_cacanin@hotmail.com , hvala jos jednom :)

Moze da ti posalje neki prijatelj koji ima para na webmoney.pa mu ti kasnije vrati kad ti legnu prve uplate.

Back
Na vrh