• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Webmoney

Maxxxer kaže:
Ima li neko problem sa SMS porukom koju salje WM tj.sa dobijanjem koda.Probavam vec dva dana bez uspeha.Ulogujem se normalno ali ne salju kod da bih usao u dalju proceduru?

Obrati se podrsci.
Mozda treba ponovo da posaljes kopiju pasosa.
Verovatno ti je istekao sertifikat.

Aleksandar92 kaže:
MileMile kaže:
Jel neko radio podizanje na karticu i da li ima problema trenutno sa tim? Meni ne radi vec mesec i vise, kazu da imaju problema sa nekim provajderom.
Samo sam jednom dobio neku uplatu ako se dobro secam 70$ i potrosio online nisam hteo da se bakcem sa prebacivanjem sice :)
Ali ako ne gresim ima neki sajt gde uz odradjeni % mozes dobiti paypal $$ za svoj WM $$.

Da li znas koji su pouzdani servisi?

Stiglo obavestenje da vise ne moze da se dize sa wm na payoneer da li neko ima neku drugu karticu preko webmoneya na koju dize npr ovu payspark usd??

Bas sam otvorio novu temu, nisam odmah vidio ovo. Ne znam koju bi uzeo, vidim da ima vise kartica, ali za svaku treba upload novih dokumenata, ali trenutno nemam ni jedan racun na svoje ime.

Da li je neko radio skoro bank wire, na devizni racun Komercijalne banke. Koliko je cekao, ja sam uradio pre 5 dana zvala me je ruskinja sve je oke proslo ali mi nista jos nije stiglo

Znaci cisti lopovi, povukao 100$, webmoney skinuo 112.5 i danas na devizni racun leglo 88$.

Zdravo ljudi, vec nedelju dana citam po raznim forumima, sajtovima o WebMoney-u, i po uputsvima sa ovog foruma koja su verovatno malo i zastarila sam napravio nalog, dobio Formal passport, uspesno prebacio 70 wmz(dolara) na WM, ali imam problema sa vezivanjem kartice na WM. Nijednom mi nisu zatrazili da uploadujem sliku nekog mog racuna, samo pasos.

Ne znam da li je glavni problem sto su moje kartice, jedna obicna platna kartica(u dinarima) a druga kreditna(isto u dinarima)?

Verovatno treba da tvorim i devizni racun u svojoj banci (Raiffeisen)???

idi na telepay i loadaj novac na karticu za 5 dana ti je u banci

naravno da mora devizni racun

v2anne kaže:
idi na telepay i loadaj novac na karticu za 5 dana ti je u banci

naravno da mora devizni racun

ok, znaci ovako, uso sam na telepay, pa iz tog dela sam preso na Payment pa odatle na card topup, pa izabrao "Transfer funds to your card in USD or EUR (2% fee + 3 USD/EUR)" pa izaberem da li cu u USD ili u EUR da saljem i ukucam broj devizne kartice.

Znaci ovako ne bi trebalo da mi trazi neke dodatne stvari koje mora da uploudujem zbog moje adrese stanovanja i tako toga?

Hvala unapred na odgovoru!

Pozdrav ljudi, ne mogu da uplatim pare na webmoney servis sa master karticom nase banke i ne mogu da je verifikujem uopste, dobijam gresku da ta usluga nije moguca u mojoj zemlji (Srbija), pre sam uspesno uplacivoa pare sa visa karticom nase banke, moze li mi neko pomoci?

orfanela17 kaže:
Pozdrav ljudi, ne mogu da uplatim pare na webmoney servis sa master karticom nase banke i ne mogu da je verifikujem uopste, dobijam gresku da ta usluga nije moguca u mojoj zemlji (Srbija), pre sam uspesno uplacivoa pare sa visa karticom nase banke, moze li mi neko pomoci?

Izgleda da Webmoney više nije dostupan u Srbiji. Do pre par meseci sam ga koristio za kupovinu preko AliExpress-a, sad vidim da to više nije moguće.

Nikola91 kaže:
orfanela17 kaže:

Izgleda da Webmoney više nije dostupan u Srbiji. Do pre par meseci sam ga koristio za kupovinu preko AliExpress-a, sad vidim da to više nije moguće.

A jel ima neki nacin da se nekako prebace pare na webmoney ako imam tamo akaunt, tipa preko paypala pa tamo ili nesto slicno?

orfanela17 kaže:
Nikola91 kaže:

A jel ima neki nacin da se nekako prebace pare na webmoney ako imam tamo akaunt, tipa preko paypala pa tamo ili nesto slicno?

Ovaj forum nema podršku za Tapatalk, pa nisam dugo ulazio ovde..

Jel si uspeo da rešiš problem?
Ako ti i dalje treba odgovor na pitanje, mislim da na WM nije moguće više ništa da se uradi ako si iz Srbije

Back
Na vrh