• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Webmoney

volimdaucim kaže:
Primamo novac na wm kao i ti,ali nas oderu sa provizijama kada salju na racun banke,zamrseno je jer ili kasne sa isplatama ili je onemogucena opcija ili oderu sa provizijom.Ako hoces preporuci mi sajt na pp ili neku novu temu otvori da ovde ne gusimo i ne spamujemo.

Isti razlog zasto ne povlacim novac direktno sa wm na neki racun. :D

Jednom se opeko i nikad vise.

jocar96 kaže:
volimdaucim kaže:
Primamo novac na wm kao i ti,ali nas oderu sa provizijama kada salju na racun banke,zamrseno je jer ili kasne sa isplatama ili je onemogucena opcija ili oderu sa provizijom.Ako hoces preporuci mi sajt na pp ili neku novu temu otvori da ovde ne gusimo i ne spamujemo.

Ja ne povlacim na racun,ali tamo gde povlacim treba sms kod koji mi ne stize duze vreme.
Njihova podrska me voza po sajtu ko mladog majmuna,umesto da mi rese to.

mico kaže:
jocar96 kaže:

Ja ne povlacim na racun,ali tamo gde povlacim treba sms kod koji mi ne stize duze vreme.
Njihova podrska me voza po sajtu ko mladog majmuna,umesto da mi rese to.

Juce sam poslao novac sa wm za kupovinu bitcoina i sms potvrda stigla u roku od 10 sekundi.

[/quote]

Juce sam poslao novac sa wm za kupovinu bitcoina i sms potvrda stigla u roku od 10 sekundi.

[/quote]

O tome i pricam.
Meni ne stize kod,a stizao je godinama.

https://www.payexchanger.com/ da li je ovaj sajt siguran i kako se koristi, ne mogu nikako da prebacim pare na racun ili karticu uvijek neki problemi pa mi vrate pare i isplati li se preko ove stranice i da li je sigurno ?

Ja sam par puta koristio, doduse za sitne neke iznose, za max 15 sati pare su prebacene.

Nikola00 kaže:
Ja sam par puta koristio, doduse za sitne neke iznose, za max 15 sati pare su prebacene.

Ja bi trebao prebaciti 1000 dolara jer ne mogu nikako ni na karticu i na bankonvi racun uvijek neki problem pa cu ovako pokusati, nadam se da me nece zajebat :DD

localbitcoins.com je sajt preko koga ja kupujem bitcoine pa prodajem za novac na paypalu.

Gledas koji su trenutno na mrezi i oni koji imaju najbolje ocene i sve moze da se zavrsi u roku od 10 min. ako ti je hitno ;)

jocar96 kaže:
localbitcoins.com je sajt preko koga ja kupujem bitcoine pa prodajem za novac na paypalu.

Gledas koji su trenutno na mrezi i oni koji imaju najbolje ocene i sve moze da se zavrsi u roku od 10 min. ako ti je hitno ;)

Da li mozes da mi objasnis kako se ovo koristi , stvarno ne znam. hvala puno

Pošto u temi vidim da mnogi pišu da je za registraciju i potvrdu identiteta potreban pasoš za novajlije kao što sam ja prenosim moje iskustvo.
Ka prvo NIJE vam potreban pasoš ako ga nemate.
Pre neki dan sam otvorio webmoney nalog bez pasoša i nije bilo problema.
Pri unošenju ličnih podataka u formular gde piše da treba da stavite broj pasoša i datum izdavanja stavljajte podatke iz lične karte.
U sledećem koraku vam traže da uploadujete skeniran dokument u koloru, vi uploadujte ličnu kartu.
Potom vam prikaže Vaš uploadovan dokument i ispod imate padajući meni iz kojeg birate šta ste uploadovali tj. personal ID card front side (ako ste poslali skeniranu prednju stranu lične karte) i to je to.
Potom treba samo da sačekate da oni potvrde unete podatke i uporede ih sa uploadovanim dokumentom i dobili ste njihov "WM Formal Passport" (u mom slučaju to je trajalo možda 2 sata).
Isto da pojasnim za novajlije, webmoney svoje tipove računa - licenci zove WM Passport (i ima ih više vrsta - zavisno od potrebe i limita, ali za detalje vidite na njihovom sajtu) što mnoge novajlije (kao što je i mene) jako zbunjuje (što su to tako uradili ne pitajte me).
Nadam se da će ovo biti od koristi novajlijama koji žele da se registruju na Webmoney.

E sad imam ja pitanje za iskusne i nadam se da će neko moći da pomogne sa konkretnim i jednostavnim odgovorom da nemoram sam opet previše da lupam glavu jer kao što i sami rekoste sajt im je veoma komplikovan i konfuzan, a iz ličnog iskutstva znam da im je otprilike takva i tehnička podrška. :)

Otvorio sam WMZ nalog na webmoney i stanje je 0 i od njih dobio tzv. WM formal Passport (šta god im to značilo).
Sad, trebalo bi nešto da platim preko webmoney-a ali u €.
Čuo sam da navodno mogu da otvorim i novi purse (torbicu) u €.

1.Sad me zanima dali stvarno mogu?
2.Koja je procedura i šta mi treba za to (kako to da uradim)??
3.Inače zanima me najjednostavnija i najjeftinija WM dopuna računa (ako neko zna proceduru za Novi Sad, Srbija)?
4.Isto pitanje kao pod br. 3 ali za podizanje novca sa WM??

Molim za što prostiji i konkretniji odgovor za početnike (trebaće ovo još nekome, ne samo meni).

Unapred hvala na pomoći.

1. Da

2. Kliknes na "Create", izaberes valutu koju trebas (WME), stavis ime koje hoces za taj wallet i to je to. Ako imas WMZ, a hoces ih zamijeniti za WME, kliknes na padajuci menu kod WMZ, Exchange, pa Exchange WM* to WM* i tamo stavis WMZ za WME, stavis koliko hoces, on ti izbaci proviziju i lova je iste sekunde prebacena sa WMZ na WME.

3. Ne znam, nisam nikad dopunjavao, najbrze ti je da nades nekog tko ima WM pa mu prebaci na paypal, daj kes ili nesto trece

4. Ja koristim payoneer karticu uzetu preko webmoneya vise od 3 godine, nedavno mi stigla nova jer je stara istekla i prezadovoljan sam, svaki mjesec dizem lovu na bankomatu.

djetlic kaže:
1. Da

2. Kliknes na "Create", izaberes valutu koju trebas (WME), stavis ime koje hoces za taj wallet i to je to. Ako imas WMZ, a hoces ih zamijeniti za WME, kliknes na padajuci menu kod WMZ, Exchange, pa Exchange WM* to WM* i tamo stavis WMZ za WME, stavis koliko hoces, on ti izbaci proviziju i lova je iste sekunde prebacena sa WMZ na WME.

3. Ne znam, nisam nikad dopunjavao, najbrze ti je da nades nekog tko ima WM pa mu prebaci na paypal, daj kes ili nesto trece

4. Ja koristim payoneer karticu uzetu preko webmoneya vise od 3 godine, nedavno mi stigla nova jer je stara istekla i prezadovoljan sam, svaki mjesec dizem lovu na bankomatu.

Prvo hvala na brzom odgovoru.

Pod "Kliknes na "Create"" verovatno misliš na - pogledaj sliku 01 [attachment=1033]
Kad to uradim dobijem sliku 02 [attachment=1034] gde navode da bi kreirao još jedan "purse" moram da uploadujem neki dokument (što sam odradio još prvi put) i kad kliknem na link dobijem sliku br. 03 i tu jedino dobijam lik da dobijem "Receive Personal WM-Passport" [attachment=1035].
Dalje nisam išao jer sam na sajtu pročitao da Personal Passeport naplaćuju.
" Personal WM-Passport is recommended for business and advanced System users whose aim is not only to spend or transfer funds, but also earn online using whole set of WebMoney transfer services. Personal WM-passport ensures high trust of other System users, because your passport data was verified in person with original (or certified by a notary) documents.
Issuance procedure: Personal WM-Passport issuance procedure is not free of charge conducted by Registrar (a participant of the WM-Passport service program)"

Dali imaš neko pojašnjenje ili uputstvo kako dalje?

Prilozi

• 01.jpg
    01.jpg
    102 KB · Pregleda: 1,297
  • 02.jpg
    02.jpg
    82.5 KB · Pregleda: 1,314
  • 03.jpg
    03.jpg
    22.7 KB · Pregleda: 1,273
Stvarno ne znam, ja sam to radio prije puno godina, tad je sve drugacije izgledalo i nije bilo nikakvih komplikacija. Dali su te nazvali na telefon da i pitali za neke podatke koje si naveo u profilu? Ako nisu, pricekaj jos koji dan, pa ih kontaktiraj, ako jesu, onda ih odmah kontaktiraj i pitaj zasto ne mozes dodati.

djetlic kaže:
Stvarno ne znam, ja sam to radio prije puno godina, tad je sve drugacije izgledalo i nije bilo nikakvih komplikacija. Dali su te nazvali na telefon da i pitali za neke podatke koje si naveo u profilu? Ako nisu, pricekaj jos koji dan, pa ih kontaktiraj, ako jesu, onda ih odmah kontaktiraj i pitaj zasto ne mozes dodati.

Nisu me još zvali. Inače ako sam dobro razumeo zovu po prvoj trnsakciji.

Mene su zvali dva puta. Prvu puta za verifikaciju naloga, drugi puta za verifikaciju kartice koju na kraju nisam koristio jer sam uzeo payoneer.

E, ovako da odgovorim sam sebi. A možda će nekom u buduće trebati. Uz poveće cimanje i komplikovanu tehničku podršku došao sam do rešenja i otvorio i novu torbicu (purse) za €.
Pored toga što uploadujete dokument (psoš, ličnu kartu...) treba da upišete i potvrdite adresu stanovanja. Potvrdu adrese radite tako što im uploadujete neki račun koji je na vašem imenu (struja, telefon...) i kad dobijete potvrdu da su se uverili u to tek onda možete otvoriti novu torbicu (purse), kao što je djetlic rekao i kao što vidite u mom prethodnom postu na slikama.
I to je to.
Malo ćete da osedite, ali ništa strašno. Seda kosa je danas in. :)

Ima li neko problem sa SMS porukom koju salje WM tj.sa dobijanjem koda.Probavam vec dva dana bez uspeha.Ulogujem se normalno ali ne salju kod da bih usao u dalju proceduru?

Jel neko radio podizanje na karticu i da li ima problema trenutno sa tim? Meni ne radi vec mesec i vise, kazu da imaju problema sa nekim provajderom.

MileMile kaže:
Jel neko radio podizanje na karticu i da li ima problema trenutno sa tim? Meni ne radi vec mesec i vise, kazu da imaju problema sa nekim provajderom.
Samo sam jednom dobio neku uplatu ako se dobro secam 70$ i potrosio online nisam hteo da se bakcem sa prebacivanjem sice :)
Ali ako ne gresim ima neki sajt gde uz odradjeni % mozes dobiti paypal $$ za svoj WM $$.

Back
Na vrh