• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

WebMoney ?

djetlic

Legenda
Tu od
29 Lis 2009
RE: WebMoney

Jel netko koristi webmoney? Kak kod njih isplatiti pare? Vidim da ima hrpa verifikacija pa mi nije baš jasno.

I mene interesuje, imam novca na hotfileu.. pa ako neko zna kako funkcionise Webmoney mogao bi da napise..

ne razumijem zašto je webmoney toliko kompliciran, imaju hrpu nekih uvjeta i načina isplate / uplate, mislim da trenutno svi mi koji se bavimo uploadom ili smo se bavili nemamo mogućnost isplate tih novaca (izuzev ako netko ima paypal)

negde sam procitao da novac preko njih moze da se podigne u moskovskoj banci u beogradu, ali ne znam detalje... pa se nadam (jos uvek) da ima nekog ovde ko zna nesto vise o tome?

Nemam Webmoney ali da imam do novca bih pokušao doći na sljedeći način.
Velik broj online kladionica i kasina prihvaćaju uplate i isplate sa Webmoney-ja, a osim toga prihvaćaju i uplate/isplate sa Moneybookersa. Provizija je vrlo mala. Sve sam vam rekao.

Da nebude sam offtopic moram rec da je WebMoney sam po sebi prekompliciran ali zato postoji mogucnost radenja deposita na druge payment procesore,npr. OKPay.com.

Sto se tice uplata/isplata na online kladionicama - isplatu mozes napravit samo na procesor sa kojeg si napravio uplatu.

dinkO14 kaže:
Sto se tice uplata/isplata na online kladionicama - isplatu mozes napravit samo na procesor sa kojeg si napravio uplatu.

Evo sad sam to isprobao na Expekt kladionici, uplatio sa Moneybookersa - mogu isplatiti izravno na bankovni račun iako ga nisam prije koristio za uplate. Ne mogu isplatiti na druge eWallets-e osim ako prvo sa njih ne uplatim bar jednu uplatu. Ali koliko sam shvatio poslije bar te jedne uplate mogu isplatiti koliko hoću.

Back
Na vrh