• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

web sa zanimljivim fotkama gdje je zarada?

mani

Član
Tu od
30 Tra 2010
Pozdrav ekipi.
Ako bi mi netko htjeo da odgovori i objasni.

Vidim neke stranice koje na sebi imaju hrpu zanimljivih fotki (ne mogu postaviti link do sajta jer ne znam smijem li) na sajt se dolazi preko fotki sa linkeri.com
npr: Na odredjenom linku su atraktivne sportasice a sve ostalo su zanimljive fotke koje su vezane za linkeri.com (ima ih 50-100).

Na tom sajtu nigdje ne vidim reklame ili slicno.
Gdje je tu zarada?, koja svrha je takvog sajta osim tih fotki koje se linkaju na neke sajtove?

rain.blader kaže:
Po mom misljenju,nigdje... :)
Netko ima hobi...

Sumnjam da bi se uvezao s linkerima da je hobi, al ko zna.

I otvaracu teme, de postaj link, ne mora ni biti pravi link, stavi samo link.com bez www i http

bas me zanima sad :D

Mozda hoce mesec-dva-tri da radi samo bez reklama da bi dobio vise subscribera, fanova, posetioca..i onda stavi adse u jednom trenutku. Ima ljudi koji tako rade, i ja sam licno poceo jedan mnogo ozbiljniji sajt bez reklama (imam samo jedan mali adsense ad) i svidja mi se kako je poceo.

a spremao sam se da napisem isto sto i blognator :) a mozda ima fulltraffic na neko 3ce 4to gledanje slika i izbacuje samo jednu reklamu po posetiocu pa niko i ne primeti u silnom klikanju, sve u svemu cisto sumnjam da je iz hobija....

Ace_ kaže:
I otvaracu teme, de postaj link, ne mora ni biti pravi link, stavi samo link.com bez www i http
Hvala vam na javljanju, evo nekih linkova
- savjetnica.com
- superslike.com
- jevtic.net
- in-zanimljivosti.blogspot.com
- cimpanza.com
- soko-zabava.info

ima ih jos ali ne mogu se sjetiti onih koji nemaju nijednu ama bas nijednu reklamu (adse, ili slicno). neki od navedenih imaju adse

svi su vecinom povezani sa linkerima.
Nakon ovih vasih odgovora i ja sada milsim da zele privuci sto vise posjetilaca prije postavljanja oglasa ili vec cega.

Ipak dosta su mi zanimljivi i ovi sto imaju hrpu materijala sa SAMO JEDAN adsense oglas. Da li je to dobro razmisljanje. Puno posjetilaca i klik na ADS donosi veću zaradu nego da ima tri ADS oglasa?
Da li je bolje imati jedan ADS ili tri ADS oglasa na istoj stranici. Kada je veća zarada?

Sto vi mislite

savjetnica.com ima banner koji linka na stranicu na kojoj su adsense oglasi.
Neposredna zarada, ali ipak zarada.
Ne boj se, ima tu neka šema za zaradu sigurno.

Back
Na vrh