• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Web prodavnice?

Link1809

Novi član
Tu od
22 Kol 2012
Interesuje me vaše mišljenje o web prodavnicama. Zamišljao sam nešto da pronađem dobavljače(recimo telefoni, oprema za računare, laptopove, itd.) i da uradim sa nekim tu web prodavnicu.
Interesuje me vaše mišljenje o tome :)

Link1809 kaže:
Interesuje me vaše mišljenje o web prodavnicama. Zamišljao sam nešto da pronađem dobavljače(recimo telefoni, oprema za računare, laptopove, itd.) i da uradim sa nekim tu web prodavnicu.
Interesuje me vaše mišljenje o tome :)

U vezi tehničkih rešenja ima podforum E-commerce - Web shop, a za saradnju ima forum Joint Venture (zajednički pothvat)

Interesuje me zašto bi neki dobavljač bio zainteresovan da sarađuje sa tobom, umesto da sam pokrene e-prodavnicu.
U principu e-prodavnice su trenutno dobra stvar, i pitaj ovde sve što te zanima, pa ću odgovoriti. Ali takođe reci kako misliš rešiti problem pakovanja, slanja, povrat novca i garancije.

Radi sto i drugi

Otvori web shop sa inventarom nekog ducana, samo si sredi popust u tom ducanu.

Tebi ide razlika, tj taj popust

U Hrvatskoj je konkurencija prilično opaka i marže su mizerne. Uglavnom se ide na marže od 2-3 posto da se ide sa što nižom cijenom pa da se napravi veći obrt robe i kroz određen broj mjeseci dobije bolji rabat i tako. Tako se bar priča.

Kako je u Srbiji ne znam. Ako konkurancija nije opaka, a ti imaš nešto love i znanja - kreni i hvataj pozicije. Ovo nešto love može biti dosta relativan pojam.

Doduše recesija je vjerojatno i kod vas zeznula to tržište, ali ako dobro odigraš i konkurencija nije jaka, vjerujem da možeš uspjeti.

Back
Na vrh