• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Adsense isplate Vraćanje novca google-u

Artno94

Član
Tu od
26 Stu 2010
Je li moguce da google trazi nazad novac koji je isplatio ako banuje nalog?

Artno94 kaže:

Onaj novac koji ti je već Google isplatio neće tražiti nazad.

erik kaže:
Artno94 kaže:

Onaj novac koji ti je već Google isplatio neće tražiti nazad.

Ako ti je dao ban, ali ti je već poslao ček onda ćeš moci otic u banku i podići novac, ali češ u banci ostaviti broj mobitel i podatke na koji će te zvat i tražit povrat novca jer ček nema pokrica :)

ovo vrijedi ako je ček u igri.

pa cek..zaradio je lovu kako treba..to su mu poslali..posle se drkao..i banovali...kao da radis 3,4 meseca u firmi..kad dobijes otkaz..nece ti traziti lovu za prva tri meseca..no nisam probao...probaj pa javni :)

ako dobiješ ban neposredno nakon slanja čeka morat ces vratit novac.
sad ako si dobio ček prije godinu dana i danas dobiješ ban naravno da nećeš morat vratit novac,

Svi čekovi koje nisi naplatio pre dobijanja bana neće ti imati pokriće i nećeš ih naplatiti.

rakicko kaže:
pa cek..zaradio je lovu kako treba..to su mu poslali..posle se drkao..i banovali...kao da radis 3,4 meseca u firmi..kad dobijes otkaz..nece ti traziti lovu za prva tri meseca..no nisam probao...probaj pa javni :)

Rakicko - nemoj psovat na forumu.

Skipper kaže:
Svi čekovi koje nisi naplatio pre dobijanja bana neće ti imati pokriće i nećeš ih naplatiti.
Pitao sam za novac koji je vec naplacen, da li mogu da traze povrat.
Jos ovo, na adsense pise da je Check cleared , jel to znaci da je google isplatio novac mojoj banci, posto ja poslet toga ne dobijem novac jos najmanje 20 dana, vjerovatno ga banka koristi da obrne neki kapital. Pa me sad zanima ako to pise da je Check cleared jesu i to sigurne pare?

Meni pare budu na racunu 2 dana nakon sto na google adsense paymets pise Check cleared.

nike kaže:
Meni pare budu na racunu 2 dana nakon sto na google adsense paymets pise Check cleared.

mene zeza banka, ne isplate odmah valjda obrcu moj kapital :D

Skipper kaže:
Pa šta ti je tu čudno? Svi to rade.

Ma ne bunim se ja, neka oni rade sta hoce, ja svoj novac dobijem, nego me zanima kad na adsense pise Check cleared da li je taj novac siguran.

Artno94 kaže:
Skipper kaže:
Pa šta ti je tu čudno? Svi to rade.

Ma ne bunim se ja, neka oni rade sta hoce, ja svoj novac dobijem, nego me zanima kad na adsense pise Check cleared da li je taj novac siguran.

Cim se ti toliko bojis banovanja nisu to cista posla :stars

Back
Na vrh