• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Wordpress Vracanje baze

SpawneR

Moćan
Tu od
31 Lis 2013
Imao sam hakerski napad ( ne ide mi u glavu kako ) i sve sa cpanela je obrisano, srecom imam neke fajlove vec backupovane kao i .sql bazu.. Sada sam instalirao novi wordpress preko softaculous, na novoj databazi i kada hocu da u novu databazu inportujem .sql staru databazu izlazi mi ovo, http://prntscr.com/68vst2

Sta da radim i kako da vratim makar postove ... slike imam sve u folderu pa nije problem, postovi su problem..

Pa kada pravis novu databazu,onda moras sve izmenjati,postaviti ime i pasword od te nove databaze.

shulk kaže:
U databazi obriši sve pa onda insert sql.

Onda nista ne prikazuje...

Sunbeach - znam ali ja hocu u tu novu detabazu da ubacim staru ali izgleda ne ide

Instalacija wordpresa i onda kreiranje databaze i povezivanje sa wordpresom.Redosled i nije toliko vazan nego je vazno povezati sa novom databazom.

Sunbeach znam ja kako se instalira WordPress... samo me zanima kada napravim novu detabazu, da li tada importujem u nju novu pa onda tek instaliram ili kako?

Evo video:
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

SpawneR kaže:
Sunbeach znam ja kako se instalira WordPress... samo me zanima kada napravim novu detabazu, da li tada importujem u nju novu pa onda tek instaliram ili kako?

Instaliraš wordpress na novoj databazi, kada instaliraš obrišeš sve u databazi i import .sql i gotovo.

Jesi li pita hosting providera da ti vrati cili sustav kakav je bija na nekom datumu prije rušenja?
Meni bi uvik do sada vratili sve kako je bilo bez ikakvih problema.

Sajt sam vratio preko backupa koji hosting ima od pre 3 dana što je ekstra, ali imam jedan problem koji sam i ranije imao kada odem na wp-login.php koji sam promenio na ovaj domen http://ditution.com/dilogin izađe mi tekst "You have logged in successfully."

slusaj wp je instaliran na domeni ditution.com bez direktorijuma, u httaccesu je preko plugina "iThemes security" promenjen link za login iz sigurnosnih razloga.. sada nece da se loginuje..

Zasto loock?Pa bilo bi dobro da nam kazes resenje,pa da i ostali znaju sta treba uraditi ako se isto to desi!

Back
Na vrh