• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

VPS Problem

EuforijaKg

Dobro znana faca
Tu od
26 Velj 2011
Pozdrav svima,imam jedan problem,vec nekoliko puta mi se desavalo da ne mogu da radim copy/paste sa VPS-a na moj racunar i obrnuto,ali kad se to desi samo jednostavno iskljucim remote desktop,i ponovo ukljucim konektujem se na server i sve radi super.Danas mi se desilo ponovo,i probao sam,iskljucivao par puta remote desktop,ponovo ukljucivao,ne pomaze,restartovao sam i racunar,ni to ne pomaze.Inace koristim buywindowsvps i nemam potpun pristup serveru,tako da ne mogu da ga restartujem sam a trenutno ne mogu da pristupim njihovom site-u,tako da ne mogu ni da im napisem tiket.Copy/paste mi je mnogo vazan za pravljenje postova ,tako da ne mogu bez toga nista da radim.Kad kopiram na vps-u nesto i hocu da nalepim na vps-u radi,isto tako i kad kopiram sa mog racunara nesto u moj racunar.ali unakrsno nece nikako???Da li je neko imao slican problem,ili zna kako ja mogu da resim moj?
Hvala unapred... :)

Bio je problem u tome sto im site nije radio,tako da nisam mogao da kontaktiram.Kontaktirao sam i sad je reseno sve.

EuforijaKg kaže:
Bio je problem u tome sto im site nije radio,tako da nisam mogao da kontaktiram.Kontaktirao sam i sad je reseno sve.

ako se opet dogodi,...alt+ctrl+end u remoteu, nađi rdpclip.exe u procesima zatvori ga i mislim da će radit onda

Back
Na vrh