• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Adsense općenito Visok CTR

Ha ha, stvarno nenormalan CTR. Pazi ja imam u proseku 2% na sajtovima sa besplatnim igricama pa to i nije toliko cudno s obzirom da su posetioci pretezno deca pa klikaju na oglase. Plus, oglasi su jako ciljani a ja koristim maksimalan broj oglasa. Koristim dva vertikalna 160x600, jedan kvadrat 336x200 i jos dve jedinice linkova. Ali dobro kad budes imao vise posetioca taj CTR ce doci na svoje.

Ocekujem da ce biti oko %20 CTR najmanje kad se skupi vise prometa. Ako bude manje od toga, znaci da nesto nije u redu pa cu morat mjenjati.

Ali za sada sve ide po planu.

Gle, sve iznad 5% je IZNADPROSJECNO. 2% je ODLICAN CTR.... a ovo o cemu ti pricas.. neznam kako i sta ali ali vjeruj mi ako budes imao 20% redovito ban ti ne gine jer ovo sto ti ja govorim to znaju i adzenz kru..

samo dobronamjeran savjet ;)

Zasto bi me banali? Zato sto na legalan nacin zaradujem za sebe, a uz to i za njih?

Jos nisam cuo da su nekog banali zato sto je imao visok CTR. Uvijek je tu bila jos neka "mutna" radnja uz to.

Nitko ti se ovdje ne prijeti, samo te upozoravaju. Ovo do 5% nije nitko izmislio, to ti je neki prosjek. Mislim, svaka čast ako ti stvarno budeš imao kontinuirani 20% CTR, samo znaj da će to guglu biti izuzetno...zanimljivo. Provjerit će ti sve živo, od IP adresa do OS-a i rezolucije ekrana....ako im išta bude sumnjivo - pa pa account. Ma čak ne moraju ni provjeravati ništa, mogu te banati da si im i samo sumnjiv. Kužiš?

Pazi, ne kažem da ti to radiš, ali ima ekipe koja si sama klika na adsense, ono, mijenjaju si IPeve, sve živo, ali jako paze da im CTR ne bude sumnjiv, održavaju ga na oko 5%.

Šalji guglu mail, pitaj ih za savijet i to...

Ma znam da me svi upozoravate. Ali ja apsolutno sve radim sam i niti jednom nisam sam sebi kliknuo na reklame. U principu, nitko ne zna da su stranice moje osim mene.

Shvacam da je sumnjivo to sto moj CTR toliko odskace od ostalih. Zato sam sad poslao mail AdSense-u pa cemo vidjeti sta ce biti.

Siguran sam da nemam razloga za brigu, ali eto, kao sto ste rekli, za svaki slucaj :)

Tako je majstore, bolje safe nego sorry ;)

Aj javi baš kad ti odgovore i mene zanima šta će reći.

Ja opet muku mucim sa velikim CTR-om nekoliko dana

Nasao sam nekoliko linkova na kojima se salje poruka Adsense podrsci da provere (kako domacim tako i u USA) al mi oni nista ne odgovaraju...

Na kom linku im vi saljete?

hvala

Back
Na vrh