• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

VISA GIFT kartica ERSTE BANKE - za sve one kojima je hitno da dodju do kartice

rigor04

Legenda
Tu od
12 Ruj 2009
Evo necega sto ce vas obradovati. Ako je nekome bas hitno da dodje do kartice za online placanje resenje je VISA GIFT kartica iz Erste banke. Odobravanje na licu mesta, sve se zavrsi za 10ak minuta. Najmanja uplata na kartici je 1000 din - od toga se odmah skida 100-150 dinara za kupovinu kartice, ostatak je na raspolaganju. Kartica je inace dinarska, konverzija se vrsi automatski prilikom placanja. Ako je neko koristi ne bi bilo lose da ovde napise svoja iskustva
Detaljnije
Kod:
http://www.erstebank.rs/
Visa Electron poklon kartica

UPDATE:

karticu sam uspesno dodao na Moneybookers. Zaduzili mi odredjeni iznos i posle 5 dana otisao sam do banke po izvod na kome je tacno pisalo koliko USDa je zaduzeno. Verifikacija uspesno obavljena.

Prilikom dodavanja novca na MB ( a verovatno prilikom prve transakcije), morate aktivirati opciju Verified by VISA, sto je jedna od mera za zastitu od neovlascenog koriscenja, jer pored svih podataka tipa Broj kartice, MM/YY i CSV, dobijate i opciju svaku transakciju potvrdite i passwordom.

ja sam pre jedno 15-ak dana koristio nesto slicno, jedan lik je trebao da mi plati 100$ i kupio mi je vanila gift card (visa) https://www.vanillavisa.com/home.html?product=giftcard&csrfToken=
kad sam video da mi je ovo poslao poludeo sam, nisam znao sta da radim sa ovim pa sam dosta guglao o ovome :) to se dosta koristi u inostranstvu kao poklon itd. da ne dajes nekom 100$ nego mu lepo odneses ovo parce plastike :)
od 100$ koliko ima na kartici dobio sam 87$, uglavnom zavisi od kartice do kartice, na nekoj mozes samo jednom platiti i to je to, a na nekim moze da se podeli, uglavnom moje prvo iskustvo sa ovim je izuzetno losee - ne mora da znaci da je stvarno lose al ubuduce cu se truditi da izbegavam ovo

Srbija i Paypal??? Daj Boze da to vidim u narednih 30 godina

U čemu je caka? I kako se kasnije pare mogu podići sa ove kartice?
Kolike su provizije & slično? Po onome što sam pročitao ovde,
najviše preporučuju internet karticu Banke Intese.

Caka je da karticu vadis za 10 minuta. Mislim da lovu ne mozes da primis na nju, meni koristi da kacim lovu na Moneybookers. Intesinu takodje imam nisam primao lovu na nju, ali nju moras da cekas oko 14 dana. Tako da ako ti hotno treba kartica za placanje i sl idi u Erste.

Napomena, ako se koristi za kupovinu hostinga mozda cete morati da saljete skenirana dokumenta i sl tamo gde kupujete.

deedee1whoa kaže:
U čemu je caka? I kako se kasnije pare mogu podići sa ove kartice?
Kolike su provizije & slično? Po onome što sam pročitao ovde,
najviše preporučuju internet karticu Banke Intese.

Back
Na vrh