• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Verifitikacija Elance Racuna.

Dorex

Član
Tu od
9 Velj 2013
Skupila se ljepa svotica na Elance i sada kada ocu vaditi traze me da potvrdim svoj mobitel preko poziva.

I kaze da stisnem ljestivice i kazem 4 broja prva dva puta kazu da sam rekao krivi broj.
Treci puta sam isao probati da stisnem ljestvice i upisem broj i upisao sam indentican broj i ovi opet mi kaze da je krivi broj :S

Moze pomoc?

To se i meni dešava neznam zašto, poslao sam mail podršci ali prošla su već dva dana nitko nije ništa odgovorio.

Uspio sam rijesiti problem. Kada se javis netisci odma ljestvice.Pricekaj par sekundi i automat ce ti pocet govoriti ako si ocekivao ovaj poziv pritisni # kad zavrsi pritisni ih, onda ce ti opet poceti nest govoriti i kada zavrsi na tipkovnici upisi kod i to ti je to :)

Pozdrav ..
Ja imam problem druge prirode i sto god da pokusam jednostavno ne ide ...

Ne mogu se prijaviti niti za jedan posao jer desno pise:

Please complete the following in order to submit a proposal:

Subscribe to the Design & Multimedia category.

Odem na to rjesim ali nema sanse ...
Da li moze mala pomoc oko toga ?

dksmedia kaže:
Pozdrav ..
Ja imam problem druge prirode i sto god da pokusam jednostavno ne ide ...

Ne mogu se prijaviti niti za jedan posao jer desno pise:

Please complete the following in order to submit a proposal:

Subscribe to the Design & Multimedia category.

Odem na to rjesim ali nema sanse ...
Da li moze mala pomoc oko toga ?

Mora proći nekoliko dana kad mijenjaš kategoriju, piše ti kojeg datuma ćeš biti u toj kategoriji kad klikneš na taj link.

Da sam prije poslao tu na forum prije bi mi odobrili acc :)
E sad ono najteze ... Dobiti posao na Elance .. :)
Na oDesku uredno uspio dobiti nekoliko poslica sitnijih ali dobro za prvih 2 tjedna 60-ak bucksa ...
Moram priznati da mi bas Elance ne lezi najbolje ... Nekako mi je cudno ... trebat ce mi malo vremena dok se ne priviknem ...

Back
Na vrh