• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Verifikacija

CroWarrior

Član
Tu od
25 Ruj 2009
Dobio sam nekih 50$ s jedne stranice i paypal me traži da se verificiram. Logirao sam se kao da sam u SADu. Je li moguće ikako zafrknuti verifikaciju? Htio bih kupiti jednu domenu sa tim novcima...

Koliko ja znam to mozes Jedino sa nekim blackhat spikama a te spike nisu dozvoljene za raspravu na ovom forumu jer ne podrzavamo ikakve rasprave o krsenjima pravila drugih stranica i servisa.

Poz, imam slican problem, samo sam uspio unjet svoju karticu i stisnuo sam da ju verificira, skinuo je odredeni iznos s nje, i sad moram samo otici do banke po taj PIN da on verificira . Zanima me, jel tim postupkom verificiram PP account ili samo karticu, hvala

Verificiras karticu da je tvoja. Ako imas net banking ne moras ici do banke, vec si pogledas preko neta.

Ma nemam internet bankarstvo neg imam sljedeci problem, naime, imao sam racun na PayPalu , ali sam kao drzavu stavio USA zbog slanja i primanja novaca. Račun nisam koristio neko vrijeme, a sada sam dobio isplatu na PP, ali pošto račun nije verificiran, s tim novcima ne mogu ništa. Pa sam tražio po PP što se nudi i jedino sam to vidio da mogu , verificirat karticu. I sad neznam kako bi mogao poslat te novce ili ih nekako iskoristit? Jel kako ti kažeš , ovim postupkom se verificira kartica, a ne account.:(

E neznam, o takvim stvarima na ovom forumu ne pričamo jer je zabranjeno. Kršiš u svakom slučaju Paypalov pravilnik.

Nemožeš dodati svoju karticu na paypal ako nisi stavio državu iz koje je ta kartica. Ako hočeš napravit drugi paypal acc, nikad nemoj staviti ameriku za državu jer da bi ga verificirao, za američki moraš dodati i bank acc, a za ostale je dovoljna i kartica, može i virtualna.

Back
Na vrh