• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Veliki Problem sa AlertPay-om

adsenseamater kaže:
mauritos kaže:
anarchox kaže:
mauritos kaže:
adsenseamater kaže:
Ja sam bez problema verifikovao AlertPay mobilnim telefonom.

Nzm kako je u Srbiji i Hrvatskoj , ali ovdje u BiH u Volksbank banci se čeka po 60 dana da unovče ček...

u pbz sam ček unovčio isti dan,ubuduće će novac ić direktno na visu electron karticu.

Covjece, pa pitam se zasto se ljudi uopste *ebu sa ovim cekovima.... (?)
mislim, OK ako je neophodno (npr, ako je cek jedini nacin isplate za neki servis),
ali zasto bi se neko mucio oko ceka sa online bankama poput AlertPaya, koji inace
podrzava i opciju slanja novca na debitnu karticu...?

I ja sam iz Bosne, ali novac sa MB i AP redovno saljem na karticu, i legne mi za 5-7 dana.
Niti me ko pita odakle mi novac, nikome ne moram nista objasnjavati,
niti moram cekati 2 mjeseca da dobijem lovu...Vrlo jednostavno...

zato jer prije nije bilo opcije skidanja na karticu,na ap kažu da novac sjeda za 2-3 radna dana??

Šaljem novac čekom jer mi je to jedina solucija , AP neprihvata debitne kartice iz BiH 8 bar ne Visa Electron...

Kako sad to da Anarchoxu radi sa AP na karticu a tebi ne radi ? Jel to zavisi od banke il AP uopste ne prima BIH kartice ? Da li radi AP Wire Transfer u BIH ?

Odg. pls ovo mi je vazno ...

AboNe kaže:
Kako sad to da Anarchoxu radi sa AP na karticu a tebi ne radi ? Jel to zavisi od banke il AP uopste ne prima BIH kartice ? Da li radi AP Wire Transfer u BIH ?

Radi i wire (unicredit banka, račun u evrima) i na kreditnu karticu (mastercard) u BiH, provjereno.

AboNe kaže:
adsenseamater kaže:
mauritos kaže:
anarchox kaže:
mauritos kaže:
u pbz sam ček unovčio isti dan,ubuduće će novac ić direktno na visu electron karticu.

Covjece, pa pitam se zasto se ljudi uopste *ebu sa ovim cekovima.... (?)
mislim, OK ako je neophodno (npr, ako je cek jedini nacin isplate za neki servis),
ali zasto bi se neko mucio oko ceka sa online bankama poput AlertPaya, koji inace
podrzava i opciju slanja novca na debitnu karticu...?

I ja sam iz Bosne, ali novac sa MB i AP redovno saljem na karticu, i legne mi za 5-7 dana.
Niti me ko pita odakle mi novac, nikome ne moram nista objasnjavati,
niti moram cekati 2 mjeseca da dobijem lovu...Vrlo jednostavno...

zato jer prije nije bilo opcije skidanja na karticu,na ap kažu da novac sjeda za 2-3 radna dana??

Šaljem novac čekom jer mi je to jedina solucija , AP neprihvata debitne kartice iz BiH 8 bar ne Visa Electron...

Pojam "BiH kartice" ne postoji.
Kartica je kartica, svejedno jesam li u Bosni ili u Kambodži.
Dakle, prilikom uvezivanja kartice na AP, potrebno je da ukucate serijski broj kartice i sl,
a ne da se ukuca drzavu u kojoj se kartica nalazi ;)
Wire sa AP na banku radi isto tako (devizni racun), ali je dosta skup, mislim oko $30.
Dakle, opcija sa karticom je ipak najbolja.

I ja sam iz BIH i sasvim normalno povlacim pare sa AP na debitnu karticu (Unicredit bank, Visa electron)....provizija 5 $, pare lijezu u roku 4-5 dana...... ;)

edit: mozes i na debitnu Raiffeisen banke.... ;)

internet kartica je besplatna koliko sam cuo
i na nju mozze da se salju pare sa alertpaya mesto kreditne??

trubadur kaže:
I ja sam iz BIH i sasvim normalno povlacim pare sa AP na debitnu karticu (Unicredit bank, Visa electron)....provizija 5 $, pare lijezu u roku 4-5 dana...... ;)

edit: mozes i na debitnu Raiffeisen banke.... ;)

Ovde trebaš naglasiti koja Unicredit banka, ima Unicredit zagrebačka i Unicredit banjalučka.
Visa electron kartica kod Unicredit banjalučke banke nije funkcionalna na internetu.

shonez kaže:
Imam jednu informaciju da mozete recimo uzeti u banci Intesa " Elektronsku Visa internet karticu" na koju mozete primati novac sa AlertPay.Prebacite novac sa AlertPay na vasu Elektr. Visa internet karticu i u roku od 3-4 dana mozete podici lovu :)
Inace koliko sam cuo kartica je potpuno besplatna. :drinking
Voelo bi da mi neko potvrdi ovu informaciju !?
Posto nemam potvrdjen nalog jos ne koristim AlertPay, da li neko zna najlaksi moguci nacin da se potvrdi AlertPay ?

Istina je za intesinu karticu...potpuno je besplatna

Što se tiče verifikacije to se radi sa karticom i sa mobilnim...
Ali ne vidi se odmah prava cifra na računu jer banka rezerviše oko 6% ( u slučaju da dođe do promene kursa )...nazoveš banku pa ti oni kažu tačnu cifru ili sačekaš par dana dok ti ne prođe plaćanje
A verifikacija mobilnim iz Srbije nije radila kada sam ja probavao...čak sam ih i zvao preko Gmaila da rešim to...i na kraju sam uplatio oko 120 din tarifni dodatak za razgovor sa inostranstvom i nazvao ih preko mobilnog ( oko 6 din/min ) i rešio za 1 min:D

Evo ja sam 8.2 zatrazio isplatu na karticu i jos nije stigla.....da li je jos neko imao ovakav problem?

Inace kartica je VISA u Rajfajzen banci BiH :D

N!xon kaže:
Evo ja sam 8.2 zatrazio isplatu na karticu i jos nije stigla.....da li je jos neko imao ovakav problem?

Inace kartica je VISA u Rajfajzen banci BiH :D

Kada zatražiš isplatu sa AlertPay računa na karticu potrebno je od 3-5 dana da izvriše uplatu,a zatim je potrebno da sačekaš 3-5 dana dok tvoja banka procesuira uplatu.

Pa problem je u tome sto je ovo danas 10 dan....da li se nekome desavalo da ispata dodje poslije 10 dana?

N!xon kaže:
Pa problem je u tome sto je ovo danas 10 dan....da li se nekome desavalo da ispata dodje poslije 10 dana?

Subotu i nedelju nemoj da računaš :stop

Što znači da je prošlo sedam dana...AlerTpay isplaćuje u roku od 4 dana ( bez subote i nedelje )...kada ti stigne mejl od AlertPeya da su isplatili čeka se još od 5 do 7 dana da banka "proknjiži" ( opet ne računaš subotu i nedelju )

Meni je danas 19 dan,ne racunajuci subotu i nedjelju,da cekam alertpay ček.Gubim nadu da će doći... :(

Kad povucem pare sa AP-a, u roku 5 dana mi budu na racunu u banci, bar je tako bilo kad sam zadnji put isplacivao sa ap-a.

@rain.blader Ako ti je dobra adresa, nemoj da se brines, stici ce ti cek.

@rain.blader
Za chek je sasvim normalno da ga cekas toliko jer ide postom........

@N!xon
Kao sto ti je rekao Radojica, broje se samo radni dani........preko Raiffeisena je meni kompletna transakcija kalendarski trajala 9 dana ili ti 7 biznis dana (srijeda-petak naredne sedmice), a znam ljude koji su dobijali i brze......

@Kuliram
U pitanju je Unicredit bank d.d. Sarajevo (bivsa Zagrebacka i HVB).....

Back
Na vrh