• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Veliki Problem sa AlertPay-om

The Code

Član
Tu od
28 Lip 2010
Pozdrav imam problem sa AlertPay znaci 8.12.2010 sam podigao 18$ cekom i do danas cek nije stigao moze li mi neko pomoci i da li je neko imao isti problem tj. da li se nekome desilo da mu cek nikada ne stigne ili ipak postoji mogucnost da je to zbog velike guzve u posti zbog praznika :D

Kontaktirao sam podrsku ali mi nista neodgovaraju :D

The Code kaže:
Pozdrav imam problem sa AlertPay znaci 8.12.2010 sam podigao 18$ cekom i do danas cek nije stigao moze li mi neko pomoci i da li je neko imao isti problem tj. da li se nekome desilo da mu cek nikada ne stigne ili ipak postoji mogucnost da je to zbog velike guzve u posti zbog praznika :D

Odgovorice ti oni. Ne brini.
A druze moj to je zbog praznika.

The Code kaže:

Odgovorice ti ubrzo care, totalno su se popravili i ja kada sam imao neki problem pre 2 meseca bili su neverovatno susretljivi i brzi, ne brini se.

Ma cekovi ti stizu za oko 2 sedmice. Ovo je najverovatnije zbog guzve oko praznika. Takodje i moj drug ceka cek duze nego sto bi trebalo, ne brini se alertpay nije scam. Cek ce ti sigurno stici ;)

Evo dobio sam cek pa cu ga probati podici,ali sam negdje cuo da se cek kao ne moze podici jer je lazan i da je alertpay scam pa cu sutra probati podici i javicu vam ovdje kkao je ispalo......

The Code kaže:
Evo dobio sam cek pa cu ga probati podici,ali sam negdje cuo da se cek kao ne moze podici jer je lazan i da je alertpay scam pa cu sutra probati podici i javicu vam ovdje kkao je ispalo......

Ma nije AlertPay nikakav scam,ja ga koristim i primam isplate preko Intese (Visa Electron)sto znaci da je i prihvacen od ostalih banaka!Samim tim i njihovi cekovi bi morali da budu realizovani!

The Code kaže:

Ako je AlertPay scam onda se ja ne znam sta je FaceBook :D
Ma glupi bankari, nikad nisu videli cek pa izmisljaju da je lazan. Ako si iz Srbije lepo idi u banku Intesu uzmi devizni racun ( odmah se to uradi ) i daj im cek. Posle 20 dana dodjes i uzmes pare ( moze i pre sve zavisi, ali posle 20 je sigurica ;) ) .

AleksaS kaže:
The Code kaže:

Ma glupi bankari, nikad nisu videli cek pa izmisljaju da je lazan. Ako si iz Srbije lepo idi u banku Intesu uzmi devizni racun ( odmah se to uradi ) i daj im cek. Posle 20 dana dodjes i uzmes pare ( moze i pre sve zavisi, ali posle 20 je sigurica ;) ) .

Imam jednu informaciju da mozete recimo uzeti u banci Intesa " Elektronsku Visa internet karticu" na koju mozete primati novac sa AlertPay.Prebacite novac sa AlertPay na vasu Elektr. Visa internet karticu i u roku od 3-4 dana mozete podici lovu :)
Inace koliko sam cuo kartica je potpuno besplatna. :drinking
Voelo bi da mi neko potvrdi ovu informaciju !?
Posto nemam potvrdjen nalog jos ne koristim AlertPay, da li neko zna najlaksi moguci nacin da se potvrdi AlertPay ?

shonez kaže:
AleksaS kaže:
The Code kaže:

Imam jednu informaciju da mozete recimo uzeti u banci Intesa " Elektronsku Visa internet karticu" na koju mozete primati novac sa AlertPay.Prebacite novac sa AlertPay na vasu Elektr. Visa internet karticu i u roku od 3-4 dana mozete podici lovu :)
Inace koliko sam cuo kartica je potpuno besplatna. :drinking
Voelo bi da mi neko potvrdi ovu informaciju !?
Posto nemam potvrdjen nalog jos ne koristim AlertPay, da li neko zna najlaksi moguci nacin da se potvrdi AlertPay ?

Sto se tice verifikacije mozes preko mobilnog telefona. Jedan clan je juce ili danas pisao kako je on to uspeo da uradi ( posto nije bas najbolje to radilo za ex Yu prostor ) ;)

Ja sam bez problema verifikovao AlertPay mobilnim telefonom.

Nzm kako je u Srbiji i Hrvatskoj , ali ovdje u BiH u Volksbank banci se čeka po 60 dana da unovče ček...

Imam jednu informaciju da mozete recimo uzeti u banci Intesa " Elektronsku Visa internet karticu" na koju mozete primati novac sa AlertPay.Prebacite novac sa AlertPay na vasu Elektr. Visa internet karticu i u roku od 3-4 dana mozete podici lovu

Da,ali sve zavisi kako bi trosio novac?Ako hoces samo po netu da kupujes moze i Visa internet kartica.Ja inace koristim Visa Electron i sa njom sam podizao novac na bankomatu,u banci a najvise troskarim po prodavnicama.Nisam probao da placam sa nje na netu ali ne vidim razlog zasto ne bi i to moglo!
Inace,nema sanse za 3-4 dana da "legnu pare"!Od trenutka kada das nalog AlertPay-u da izvrse transakciju prodje tri dana dok dobijes obavestenje "transakcija izvrsena" a onda u Intesi cekas jos jedno 5-6 dana dok oni zavrse,sta li rade pitam se?
1.1.2011 sam dao nalog na AlertPay!4.1.2011 transakcija zavrsena!Na moju karticu "leglo je 10.01.2011 oko 19:00 (da mogu da trosim) ali online sam video da je to u Intesi stajalo od 05.01.2011!!!Tip u podrsci Intese mi je na mail odgovorio da obicno prodje oko 8 dana od trenutka kada Alertpay javi da je transakcija kompletirana!

adsenseamater kaže:

Nzm kako je u Srbiji i Hrvatskoj , ali ovdje u BiH u Volksbank banci se čeka po 60 dana da unovče ček...

u pbz sam ček unovčio isti dan,ubuduće će novac ić direktno na visu electron karticu.

mauritos kaže:
adsenseamater kaže:

u pbz sam ček unovčio isti dan,ubuduće će novac ić direktno na visu electron karticu.

Covjece, pa pitam se zasto se ljudi uopste *ebu sa ovim cekovima.... (?)
mislim, OK ako je neophodno (npr, ako je cek jedini nacin isplate za neki servis),
ali zasto bi se neko mucio oko ceka sa online bankama poput AlertPaya, koji inace
podrzava i opciju slanja novca na debitnu karticu...?

I ja sam iz Bosne, ali novac sa MB i AP redovno saljem na karticu, i legne mi za 5-7 dana.
Niti me ko pita odakle mi novac, nikome ne moram nista objasnjavati,
niti moram cekati 2 mjeseca da dobijem lovu...Vrlo jednostavno...

anarchox kaže:
mauritos kaže:
adsenseamater kaže:

mislim, OK ako je neophodno (npr, ako je cek jedini nacin isplate za neki servis),
ali zasto bi se neko mucio oko ceka sa online bankama poput AlertPaya, koji inace

I ja sam iz Bosne, ali novac sa MB i AP redovno saljem na karticu, i legne mi za 5-7 dana.

zato jer prije nije bilo opcije skidanja na karticu,na ap kažu da novac sjeda za 2-3 radna dana??

mauritos kaže:
zato jer prije nije bilo opcije skidanja na karticu,na ap kažu da novac sjeda za 2-3 radna dana??
Da, ali ovi postovi su stari svega 2 dana...nije to toliko davno bilo ;)
Mislim, zato se pitam zasto ljudi i dan danas salju cekom novac :S

Pa, sa AlertPaya se pare budu poslane obicno nakon 2-3 dana, samo sto te iste
pare ne legnu odmah na karticu, vec im i tu treba 2-3 dana,
sto te na kraju izadje total oko 6 dana...

mauritos kaže:
anarchox kaže:
mauritos kaže:
adsenseamater kaže:

Šaljem novac čekom jer mi je to jedina solucija , AP neprihvata debitne kartice iz BiH 8 bar ne Visa Electron...

Back
Na vrh