zerocoolos
Novi član
- Tu od
- 11 Kol 2010
Ovako necu navoditi o kojem se gaming community-u radi, ali najveci je u ovom dijelu europe... imamo veliki broj igraca i sto je najbolje imamo jedan server medju 30 najboljih(nekad cak i 14) na svijetu od svih game servera... imamo osim toga jos 7 game servera, manje ili vise posjecenih...
na web stranici imamo site, 2 foruma zbog razlicitosti igrica...
otprilike statistika: oko 14000 registriranih clanova na forumima, u tjedan dana aktivno bude oko 3000 korisnika, site u 3 mjeseca postojanja ima preko 100,000 posjeta, a veliki broj niti ne otvara site vec odlazi direktno na forume...
E sad, ono sto meni izgleda malo porazavajuce jeste cinjenica da otkako sam stavio adsense reklame na samo jedan forum(onaj sto ima 12000 clanova) i dnevno ga posjeti 400-600 clanova, ne donosi bas neku zaradu...
statistika adsensa:
Pojavljivanja na stranici: 627.688 Zarada: 17,36 €
Ovo je otkako sam postavio oglase, ima mozda jedno 10-ak dana...
Ono sto vas ja zelim pitati da li je to stvarno mala zarada, s obzirom na broj posjetitelja dnevno koji vise podosta dugo na forumu?
Drugo pitanje, ima li mozda jos neki dodatni nacin oglasavanja osim adsensa koji bi mogao donijeti nekakvu zaradu?
Hvala unaprijed!
na web stranici imamo site, 2 foruma zbog razlicitosti igrica...
otprilike statistika: oko 14000 registriranih clanova na forumima, u tjedan dana aktivno bude oko 3000 korisnika, site u 3 mjeseca postojanja ima preko 100,000 posjeta, a veliki broj niti ne otvara site vec odlazi direktno na forume...
E sad, ono sto meni izgleda malo porazavajuce jeste cinjenica da otkako sam stavio adsense reklame na samo jedan forum(onaj sto ima 12000 clanova) i dnevno ga posjeti 400-600 clanova, ne donosi bas neku zaradu...
statistika adsensa:
Pojavljivanja na stranici: 627.688 Zarada: 17,36 €
Ovo je otkako sam postavio oglase, ima mozda jedno 10-ak dana...
Ono sto vas ja zelim pitati da li je to stvarno mala zarada, s obzirom na broj posjetitelja dnevno koji vise podosta dugo na forumu?
Drugo pitanje, ima li mozda jos neki dodatni nacin oglasavanja osim adsensa koji bi mogao donijeti nekakvu zaradu?
Hvala unaprijed!