• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Vecina zarada po kliku su prevare

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Nemanja43

Novi član
Tu od
22 Sij 2010
Vecina zarada po kliku su prevara mozes da klikces ceo dan i da ti otpadne ruka a zaradices 2 dolara i na kraju kad skupis do 40 dolara nece te isplatiti, to znam iz ortakovog iskustva.
Prve pare koje sam ja zaradio online bile su na nasem sajtu za aukciju na kome dovedes 10 aktivnih clanova i dobijes 2.000 dinara. I 100% je sigurno isplacivanje.
Toliko o sitnoj internet zaradi uglavnom je sve prevara.
99design je jedini pouzdan u isplacivanju ali tu treba dosta muke. Ne znam kakva su vasa iskustva sa internet placanjem ali ja ne verujem u te sajtove sto klikces ceo dan za 1 dolar, tih 60 dinara da se setas mozes da nadjes na ulici za pola sata

Te GPT programe koji isplacuju za klikanje smo nedavno izbacili kao temu kompletno s foruma upravo iz razloga zato sto smatramo da su vecina tj. skoro svi programi prevare tj. da ne isplacuju.

Ali daleko od toga da se na internetu nemoze zaradit. Na internetu se moze jako dobro zaradit al nije lako vec treba puno ucit i radit da bi se to postiglo. Ja vec godinu i pol dana dana primam cekove pa vec skoro svaki mjesec od zarade s interneta. U pocetku sam i ja bio skeptican, sjecam se komentara od svog prijatelja koji je rekao, vjerovat cu ti kad vidim cek. Kad mi je stigao cek od moje prve internet zarade onda mi je i frend vjerovao da je moguce. Puuno citanja, ucenja, rada i truda i doci ce i to.

dbomestar kaže:
Te GPT programe koji isplacuju za klikanje smo nedavno izbacili kao temu kompletno s foruma upravo iz razloga zato sto smatramo da su vecina tj. skoro svi programi prevare tj. da ne isplacuju.

Ali daleko od toga da se na internetu nemoze zaradit. Na internetu se moze jako dobro zaradit al nije lako vec treba puno ucit i radit da bi se to postiglo. Ja vec godinu i pol dana dana primam cekove pa vec skoro svaki mjesec od zarade s interneta. U pocetku sam i ja bio skeptican, sjecam se komentara od svog prijatelja koji je rekao, vjerovat cu ti kad vidim cek. Kad mi je stigao cek od moje prve internet zarade onda mi je i frend vjerovao da je moguce. Puuno citanja, ucenja, rada i truda i doci ce i to.

danas sam naletija na screenshot adsense accounta (naravno posjeta i CTR su skriveni bili, al su se vidjeli dolari) nekog lika koji je u mjesec dana uz ogroman trud i muku napravio 100 hub pages-a i imao lijepu zaradu.

toliko je mogućnosti da stvarno nekad glava pukne...

kakva su iskustva sa bux.to, dal isplaćuju lovu? pretpostavljam da zarada nije bajna, no u prvom redu me zanima dal isplate tu lovu, kazu preko alertpaya?

djizus1 kaže:
kakva su iskustva sa bux.to, dal isplaćuju lovu? pretpostavljam da zarada nije bajna, no u prvom redu me zanima dal isplate tu lovu, kazu preko alertpaya?

Mani se tih piramidalinih banalnih glupih stranica.Ja sam prije vjerovao u to ali sam se uvjerio da je scam nikad nisam dobio zaradeno.Ali sam ja bio ako tako mozemo reci pametniji poznajem ljude koji su cak novac svoj ulozili u te gluposti da bi kupili referale i na kraju dobili krompir.:hysterical:crazy_grin
Ja nisam nista ulagao ali sam pokusao da vidim moze li se i reci cu ti ovo sto se vec odavno zna ali evo da i tebi ponovim stranice tipa bux.to i ostale Ptc stranice su jedan veliki piramidalni SCAM

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.
Back
Na vrh