Milojko
Član
- Tu od
- 21 Srp 2015
Ovako napravio sam nalog na Elance.com u julu - prve prijave za posao sto sam dobio sve sam relativno brzo potrosio i nisam dobio ni jedan posao, sledeceg meseca dobio sam nove prijave i odma istog dana dobio prvi posao za 40$, nisam dobro shvatio posao mislio sam da cu zavrsiti za 1 dan ali posle konsultacija sa klijentom video sam da ce se posao oduziti i napokon sam zavrsio posao posle 8 dana rada bukvalno sam po 10 sati sedeo za laptopom, i klijent je bio zadovoljan i dao mi feedback 5.0, posto sam citao po forumima i sajtovima razno raznim da je tesko dobiti prvi posao samo posle sami poslovi stizu ja posle tog posla nisam dobio ni jedan poziv za posao a za nove prijave moram cekati jos najmanje 20 tak dana, sad sam otvorio acc na upwork.com da bi uzeo prijave za posao da bi dobio i tamo neki posao pre spajanja acc u jedan isti posto se gasi elance ali nista nisam dobio ni jedan posao...
svrha ovog je da mi vi predlozite sta da radim da li da odustanem od svega zato sto se nista nije ispostavilo tacno sto su ljudi pricali da poslovi sami stizu posle prvog ili da cekam jos 20tak dana za te konekcije pa posle sta bude bice
dajte neku motivaciju nesto , neki tekst , klip za ovakve vrste poslova
svrha ovog je da mi vi predlozite sta da radim da li da odustanem od svega zato sto se nista nije ispostavilo tacno sto su ljudi pricali da poslovi sami stizu posle prvog ili da cekam jos 20tak dana za te konekcije pa posle sta bude bice
dajte neku motivaciju nesto , neki tekst , klip za ovakve vrste poslova