• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

usput me posavetuj.. :)

stamenkovici

Član
Tu od
16 Tra 2009
E ljudi, ja stvarno razumem da je vama muka od nas noobova ovde, i ja zaista izbegavam da pisem osim kad nesto pametno zelim reci, a po broju mojih poruka mozete zakljuciti koliko sam pametan he he.
Hteo sam da pitam, da li je neko od vas znalaca razmisljao na temu ''praviti sopstveni PPC sajt''
toliko puno ima tih ppc sajtova da je stvarno muka ispratiti ih sve i znati koji je ok a koji je scam. ja sam nesto razmisljao da napravim PPC sajt ali da ne bude na engleskom nego namenjen ljudima sa naseg podrucja (baklan)
vrsljao sam po netu, pronasao dosta skripti za takvu vrstu sajta i onda dosao do zakljucka da je to prilicno komplikovano za nekog ko pojma nema o tome, treba sve te skripte preraditi na nasem jeziku zatim treba nabaviti adsove i na kraju privuci ljude ka tebi...
ajde da cujem ima li kakvih iskustava vezano za ovu temu/dajte savet kako to moze bezbolno da se odradi ako smatrate da noob to moze uraditi :)

pozdrav veselom drustvu iz coska :p

Razmisljao sam ja ranije da pokrenem takav sajt ali sam odustao. Ima dosta jeftinih i dobrih skripti za to. Preporucujem ti da ne radis za domace trziste iako nemas konkurenciju, iz jednostavnog razloga sto ces jako tesko naci oglasivace a samim tim tesko ce to da funkcionise. Sto se tice prevoda to uopste nije tesko, prevescu ti ja ako budem imao vremena. Pozz

Back
Na vrh