• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Upwork pomoc

Baki00

Član
Tu od
25 Sij 2014
Nov sam na upworku i pokusavam da dobijem prvi posao.Bavim se grafickim dizajnom(logo) i za sada su me odbili 2 puta. Moze li neko da mi objasni kako da se prezentujem u najboljem svetlu, kako da ih ubedim da sam ja pravi za njih. Mnogo bi mi pomoglo da mi neko malo objasni te stvari :D

ćao! Puno sreće ti želim, pre svega. Kao Top Rated marketar sa šestocifrenim godišnjim profitom, tu sam pre svega da ti kažem da imaš strpljenja. Pred tobom je najmanje par meseci ozbiljnog rada, pre svega na shvatanju značenja samopromocije. Na samom upworku imaš sekciju gde članovi raspravljaju o tehnikama pisanja prijava za posao, recenziraju jedni drugima profile itd. Počni odatle i čitaj, čitaj, čitaj, a zatim kopiraj, kopiraj, kopiraj. Rinse & repeat dok ne nađeš svoj glas.

Ostavi link na profil, ako hoćeš, da ljudi vide da li imaš nekih očiglednih falinki. Ako imaš konkretna pitanja - pitaj, pošto je "malo da ti objasnim" ozbiljno preširoka tema, o kojoj su srećom po tebe mnogi već pisali.

sve najbolje još jednom!

I'm Uros Bakic! I'm a freelance graphic designer from Serbia.

To vec vide, znaju da se prezivas tako, i odakle si,

I am extremely passionate about my work

ovo je odlicno, mozda bih izbacio extremely, ali je dobro

Quality work and client satisfaction are my top priorities.

Ovo je ok, mada deluje malo ulizivacki. Kvalitetan posao i usmerena paznja ka detaljima su moji glavni prioriteti , tako nesto.

Please give me opportunity to serve you

Ovo mi deluje kao da si ocajan, treba da osete samopouzdanje, stav, gde ti jesi profesionalan, pasioniran, usmeren, ali i opusten .

Ako nisi do sada radio slicne stvari, treba da uradis i ubacis mnogo bolji portfolio, sa zanimljivim crtezima, sam u slobodno vreme napravi dobar portfolio, iako te poslove ne radis za klijenta.

Graphic Designer - Quality work.

Ovaj naslov, moze isto bolje, zavisi u kom smeru ides, ali nesto u vezi detalja, Graficki dizajner- strast prema detaljima, malo jace kralj detalja, preduzetnici vole da znaju da pazis na sitnice, da si usmeren, fokusiran. Tu trazi neku recenicu, Usmerenost, detalji, fokus, paznja na sitnicama...

I trebaju ti odradjeni poslovi.

freemind kaže:
I'm Uros Bakic! I'm a freelance graphic designer from Serbia.

To vec vide, znaju da se prezivas tako, i odakle si,

I am extremely passionate about my work

ovo je odlicno, mozda bih izbacio extremely, ali je dobro

Quality work and client satisfaction are my top priorities.

Ovo je ok, mada deluje malo ulizivacki. Kvalitetan posao i usmerena paznja ka detaljima su moji glavni prioriteti , tako nesto.

Please give me opportunity to serve you

Ovo mi deluje kao da si ocajan, treba da osete samopouzdanje, stav, gde ti jesi profesionalan, pasioniran, usmeren, ali i opusten .

Ako nisi do sada radio slicne stvari, treba da uradis i ubacis mnogo bolji portfolio, sa zanimljivim crtezima, sam u slobodno vreme napravi dobar portfolio, iako te poslove ne radis za klijenta.

Graphic Designer - Quality work.

Ovaj naslov, moze isto bolje, zavisi u kom smeru ides, ali nesto u vezi detalja, Graficki dizajner- strast prema detaljima, malo jace kralj detalja, preduzetnici vole da znaju da pazis na sitnice, da si usmeren, fokusiran. Tu trazi neku recenicu, Usmerenost, detalji, fokus, paznja na sitnicama...

I trebaju ti odradjeni poslovi.
Hvala na pomoci moracu jos da razvijam svoj profil i da ucim graf dizajn

Back
Na vrh