• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Upozorenje!!!

rovad

Legenda
Tu od
23 Srp 2009
Da ne objašnjavam sve ispočetka, uglavnom jedan od mojih blogspot.com blogova na kojima je CPALead skripta neki dan je bio maknut sa službenim izvješćem da sam prekršio njihov TOS stavljajući "malicious javascript" na blog. U njihovom Content Policy stvarno piše da ne smije bit pop-upova, međutim znam da dosta ljudi sa ovog foruma i inače koristi CPAlead gateway-e na mini blogger blogovima.

Naravno, žalio sam se, a cijelu (već popriličnu čini mi se) afericu možete vidjet ovdje

http://www.google.com/support/forum/p/blogger/thread?tid=2b91cf4ceebbe187&hl=en

U zadnjem postu moderator bloggerovog help foruma spominje neki Legal department i moram priznat da me od te riječi "legal" pomalo hvata jeza, pogotovo zato što je prva rečenica u smislu "neće ti se svidjet što mislim".

Uglavnom, upozoravam sve koji koriste Blogspot/Blogger blogove da možda razmisle o nekoj alternativi - nisam gledao Wordpress TOS, ali možda je to dostojna zamjena jer je isto tako relativno jednostavno dodat CPALead skriptu.

A zasto nebi kupio hosting + domen i instalirao neki CMS ili Wordpress ?

Uh, pročitao sam cijelu sapunicu na google supportu i.... :blowup
Mislim da si napravio sve što bi i ja da mi se to dogodilo... Oni su definitivno u banani... Zato sam i počeo koristiti wordpress.org
Zaboravi na njih, kupi domenu, hosting i instaliraj wordpress ili nešto drugo, al znaš da si gazda. Wordpress ima legalni plugin za CPALead... i deri.
P.S. dal imaš iskustva s AdultAccessNow? Na to mi možeš odgovoriti na PM ;)

Na isti nachin su meni uklonili jedno 5-6 bloggova.. I Ja sam kontao da kupim hosting i tako furam te widgetse..

Zaista treba imati dobre zivce i raditi ozbiljniji projekat na tudjem domenu i hostingu. Da li se radi o samopouzdanju, u varijanti, ako ne ide, nista nisam platio, ali definitivno ne cenite svoje radno vreme. Definitivno se ne radi o novcu, zar ne, jer pricamo o 1,2 dolara mesecno zajedno sa domenom.

Back
Na vrh