• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Adsense isplate Unovcavanje ceka

Artno94

Član
Tu od
26 Stu 2010
Da li se na moze vidjeti na Google Adsesne akautu da li je cek unovcen ili se mora zivkati banka stalno ? :D

Artno94 kaže:
Da li se na moze vidjeti na Google Adsesne akautu da li je cek unovcen ili se mora zivkati banka stalno ? :D

Hhahahaha bilo bi dobro,ali ne postoji ta opcija.....

Srdjan87 kaže:
Artno94 kaže:

Postoji opcija kada da se u nalogu AdSensea vidi kada je cek isplacen.

Kliknete na "Detalji o placanju"
MBrHZ.png

28.10 sam nazvao banku i rekli su da je cek isplacen.

adsenseamater kaže:
Srdjan87 kaže:
Artno94 kaže:

Postoji opcija kada da se u nalogu AdSensea vidi kada je cek isplacen.

Kliknete na "Detalji o placanju"
MBrHZ.png

28.10 sam nazvao banku i rekli su da je cek isplacen.

To bi na engleskom trebalo da bude "Check cleared".
Meni to pise ali para nema, pa sad mozda mene moja banka malo zeza?

Najverovatnije zeza, najbolje da popricas sa direktorom banke i da okrene par brojeva i vidi o cemu se radi. Mozda banka ima politiku da ti ne da lovu dok ne odlezi jedno 2 nedelje.

Back
Na vrh