• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

UFO ili iluzija?

mico

Legenda
Tu od
4 Sij 2012
Bešumne letelice jarkih žuto-crvenih boja,prolaze iznad krovova malog grada u južnom Banatu.
Poreklo letelica je za sada nepoznato.
To je trajalo oko pet minuta.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

mico kaže:
Bešumne letelice jarkih žuto-crvenih boja,prolaze iznad krovova malog grada u južnom Banatu.
Poreklo letelica je za sada nepoznato.
To je trajalo oko pet minuta.

Da, i iznad Novog Sada su zabelezene slicne,jos davno:

Slicno sam video i ja tacno iznad moje kuce, iza oblaka. Prvo sam mislio isto da je laser , ali bili su iza oblaka, i dva takva vrte se po ivicama oblaka ne izlaze van toga, i jedno 10 minuta ih gledam. Pokusao sam da slikam ali nista se nije videlo u mraku. Da je laser, valjda bi trebao da se vidi neki trag , snop svetlosti.

Možda su oni "lampioni" (sky lanterns)? Mi smo u sklopu jedne manifestaciju u Beogradu pustili sa Dunava oko 60ak tih lanterni i, koliko se sećam, iz daljine dosta liči na ovako nešto.

:)

Da, sa humorom i satirom je uvek dobro odgovoriti nepoznatom. Ili agresijom,kada deca maltretiraju dete koje se po necemu izdvaja, iz straha od nepoznatog. U sustini mislim da je prilicno ograniceno misljenje, da smo sami, da nas niko ne posecuje, pored toliko miliona galaksija . Naravno nas ego nam govori da smo najbolji i centar svega, ali mislim da smo u odnosu na svemir i moguci zivot tamo, kao mi i kokoske :)

Back
Na vrh