• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Twtad / RevTwt

miskec

Novi član
Tu od
11 Tra 2009
Evo stigao je novi ppc program i zove se Twtad.
Sve se odvija preko twittera, tako da nije potrebno imati vlastitu web stranicu. Dakle prijavite se preko Twtada i preko njega objavljujete reklame na twitteru. Klikovi imaju fiksnu vrijednost i to vidite kad birate koju cete reklamu objaviti.

Inace za one koji neznaju twitter je po meni jedna jako glupa i beskorisna stranica koje je uspjela postici vrijednost od oko 700 milijuna dolara. E sad zasto je beskorisna? Pa zato sto ima jednu jedinu funkciju, a to je da u maksimalno 140 znakova napisete sto trenutno radite i to je sve. Broj korisnika vrtoglavo penje, pa su eto odlucili i pruziti mogucnost zarade.

Ne znam da li isplacuju jer je minimalna isplata 20$ na paypal, ali sam vidio na nekoliko foruma da su neki vec dobili isplate (sto neznam je li istina dok sam ne isprobam), vrijeme isplate je 48h sto je dosta brzo. Ja sam u 2 dana dosao na 3$, bez da sam nesto posebno radio. Objavio sam 2 puta dnevno reklame i eto ga. Jedini uvjet Twtada je da imate 25 followersa na svojem twitter accountu da bi mogli objaviti reklame, sto i nije problem skupiti i moze se u jednom danu na vise nacina (naci cete mnogo postupaka bez problema). Eto, ako nekoga zanima moze isprobati na Twtad, a u sigu imate i ref. link ako mi zelite pomoci da brze dodjem do 20$.

RE: Twtad

Heh, meni je i Facebook nekad bio glup pa sam se navukao na kraju, iako je i dalje gubljenje vremena može se iskoristit u marketinške svrhe. Tako i Twitter, pa treba iskoristit kad se već nudi. Inače, hvala za info ;)

InFlames20 kaže:
Heh, meni je i Facebook nekad bio glup pa sam se navukao na kraju, iako je i dalje gubljenje vremena može se iskoristit u marketinške svrhe. Tako i Twitter, pa treba iskoristit kad se već nudi. Inače, hvala za info ;)

Ma Facebook je majka mudrosti prema ovome.

miskec kaže:
InFlames20 kaže:

Ma Facebook je majka mudrosti prema ovome.

Zašto je onda "majka mudrosti" u zadnjem redizajnu "pozajmila" nekoliko elemenata baš od Twitter-a, a ne od nekoga drugog?

Da ne odem u off, ja lično Twitter više koristim da se dopisujem sa osobama u prijatnijem okruženju nego što je IM ili socijalna mreža, pa bi mi objavljivanje oglasa bilo malo isuviše spamerski.

slažem se sa Krstom ovdje! no ne brani ti nitko da otvoriš novi twitter acc. koji će ti služiti za postavljanje ppc-a, nešto sam danas malo gledao i čitao o tome i izgleda mi realno činjenica da se može zaraditi. možda ne veliki novci ali za svakog početnika sasvim pristojna stvar

:crazy_grin Followers!
Tu ti je korisnicko ime kao kljucna rec za pretrazivace.
Ili slika koju stavis.
A mogu i obe tri :drinking

nažalost ja ti nemogu pomoći ali sam čuo da je to dobar sajt ustvarai javi mi se na pm pa ču videjti što mogu

Matamosa koje korisnicko ime koristis da ti postanem follower?

Back
Na vrh