• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Twiends

ward

Dobro znana faca
Tu od
25 Lis 2009
TWIENDS

Get Twitter Follovers, Facebook Likes and Website Visitors, Free of charge
-------------------------------------------------------------------------
www.twiends.com

p.s. od sinoc do sad sam namlatio 400 twitter follower's-a..
tko ima interese u socialu preporucljivo..
besplatno je..

Hvala ti. Sajt je odlican,
posle par minuta se vide prvi rezultati :)

Sad kad sam vidio kak to ide s twitterom,jednostavno i brzo, odma mi prošlo kroz glavu, kako bi bilo super da prošire na još socijal sajtova...

Ali šta, znači ti moraš njih followat da bi oni tebe, ili kako to ide? Ajd malo objasni...

Ovako :
Svako ko tebe na onoj listi klikne, postane tvoj follower - za to dobije onoliko bodova koliko pise ( ti odredis u postavkama, koliko dajes..od 1 navise ).
Po defaultu je 2 boda - on kad tebi postane follower zaradi 2 boda, a ti izgubis dva...
Kod lajkanja i stranice je isto...
Dal te makne? neznam...ima li interes te maknut?...
ja znam da sam bez puno truda naslago 500 followera,a jos juce sam ih imao 30,iako twitter imam god-god i pol...

p.s. vrijednost u bodovima mozete odrediti za svaki posebno...recimo konkretno, ja za follow dajem 1 bod, al za moj page dajem 4. Face sam iskljucio jer nemaju mi na sta lajkat..

To vam je skroz frisko - dan ili dva / kad ja koji dobijam par k mailova dnevno jucer u pretragama nisam nasao niti jedan o tome,onda znate da je skroz novo..a ja sam ga klikno na adsensu...

@edit : imate startnih mislim 20 il 25 kredita, a ispod toga pise - free credits, tu dobijete jos sto..
cim prijavite twitter account, odmah pozubljajte sve one koji su na raspolaganju za razmjenu jedni gumbom - twitendall...
i tak par puta da si akumulirate malo kredita,jer se trose...

InFlames20 kaže:
Ne znam šta Twitter misli o takvim sajtovima, da ne bi bilo bananja..

sumnjam da mu je naklonjen
sajt se siri

AleksaS kaže:
InFlames20 kaže:
Ne znam šta Twitter misli o takvim sajtovima, da ne bi bilo bananja..

sumnjam da mu je naklonjen
sajt se siri
siri se i broj korisnika twittera automatski..a mislim da im to bas nesmeta...

(samo mrvicu cu otic u off, al je zapravo dosta relevantno..zimus sam bio earlybird kad je swom pokrenut,i pisao sam o tome ovdje...e maloprije sam nakon dugo vremena otisao vidjet sta ima tam.. i nadjem podatak da imaju 15 miliona visita/mjesecno..zelim samo rec, vezano uz twitter, od broja korisnika glava neboli)

Sve je to ok, moze se brzo "nalupati" odredjen broja lajkova na fan page-u, ali nije bas najjasnije sta ja imam od toga sto napunim page sa fanovima koji nisu ni posjetili moj page, konkretno mislim ako na page imate adf.ly linkove, oni samo lajkuju vas page i to je to. Moze li neko neku svoju taktiku da opise?

kuliram kaže:
Sve je to ok, moze se brzo "nalupati" odredjen broja lajkova na fan page-u, ali nije bas najjasnije sta ja imam od toga sto napunim page sa fanovima koji nisu ni posjetili moj page, konkretno mislim ako na page imate adf.ly linkove, oni samo lajkuju vas page i to je to. Moze li neko neku svoju taktiku da opise?

istinu zboris, to da...
ako pak ne znas, kako iskoristiti te kredite pametnije, osim da ih bacas, evo ti, pa nesto i zaradi ;):
https://internetzarada.org/kupujem-twiends-kredite-t-3285.html#pid24535
https://internetzarada.org/novo-facebook-twitter-razmjena-lajkova-followera-t-3257-2.html#pid24521

Ma nema od toga nista, to su ljudi koji samo lajkuju vasu stranicu ili twitter profil, a kasnije niti gledaju sta vi objavljujete, niti klikaju, a dobar deo skine vas za liste. U svakom slucaju nista vas ne kosta da probate, pa mozda na neki veci broj moze i biti vajde.

Jokja kaže:
Ma nema od toga nista, to su ljudi koji samo lajkuju vasu stranicu ili twitter profil, a kasnije niti gledaju sta vi objavljujete, niti klikaju, a dobar deo skine vas za liste. U svakom slucaju nista vas ne kosta da probate, pa mozda na neki veci broj moze i biti vajde.

Ako nakupiš samo 500-1000 fanova na neku fan stranicu sa ovom metodom zasigurno neće biti nikakve koristi, ali ako npr. nakupiš 100 000+ fanova može se sigurno zaraditi, to je bar moje mišljenje.
Sad sa druge strane postavlja se pitanje koliko je to isplativo, jer za 100 000 fanova dosta ćeš se naklikat. Iskreno da ti kažem ja sam na početku mislio da je lakše naklikat neki veliki broj kredita, ali s vremenom vidim da ako želiš dostić neki ozbiljan broj (npr. 100 000) da ćeš se dosta naradit i nećeš to naklikat u dva tri dana.

Svakom početniku i onom tko ima viška vremena preporučio bi da proba i sa ovim pa neka nakon nekog vremena svatko za sebe odluči da li se isplati ili ne :waving!

Ja cisto sumnjam da moze da se naklika za dva-tri dana tolki broj fanova, mozda jedino ako kupis kredit. Prvih 150-200 frendova mozes lagano da natuces, a kasnije ako ides sa istim profilom mozes da dobijes samo jedan ili eventualno dva kredita po lajku. To mozda jedino da imas jedno sto profila, pa da sa svakim nakupis dvesta, ali onda je opet veliki rizik da popijes ban. U svakom slucaju dobar metod ako je nova stranica da se napravi osnova, pa kasnije da je lakse skupljati fanove.

Jokja kaže:
Ja cisto sumnjam da moze da se naklika za dva-tri dana tolki broj fanova, mozda jedino ako kupis kredit. Prvih 150-200 frendova mozes lagano da natuces, a kasnije ako ides sa istim profilom mozes da dobijes samo jedan ili eventualno dva kredita po lajku. To mozda jedino da imas jedno sto profila, pa da sa svakim nakupis dvesta, ali onda je opet veliki rizik da popijes ban. U svakom slucaju dobar metod ako je nova stranica da se napravi osnova, pa kasnije da je lakse skupljati fanove.

Upravo tako!

A ako ti se neda toliko klikat i neda ti se dat 100$ za 5000 kredita (koliko to stoji na njihovim stranicama), možeš "iznajmiti" nekog da klika umjesto tebe.

Samo ugradite "Frame Break" skriptu na sajt ponudite 9 kredita za praćenje i imate neograničenu posjetu :D

Jesam li ja lud, ili su izbrisali "websites" prozor, tj. nema vise surfanja tudim websiteovima!?

dibidus kaže:
Jesam li ja lud, ili su izbrisali "websites" prozor, tj. nema vise surfanja tudim websiteovima!?

Kod mene isto nema prozora "websites". Ma taj twiends već duže vrijeme se bori protiv spamera, a s vremenom će ih dokrajčit. Samo neznam koliko će im na kraju ostat korisnika. Pojavile su se i razne alternative twiendsu (pogledajte u mom potpisu). Ako zna netko za još koju neka navede.

erik kaže:
Kod mene isto nema prozora "websites". Ma taj twiends već duže vrijeme se bori protiv spamera, a s vremenom će ih dokrajčit. Samo neznam koliko će im na kraju ostat korisnika. Pojavile su se i razne alternative twiendsu (pogledajte u mom potpisu). Ako zna netko za još koju neka navede.

Katastrofa, pa svaki tjedan neki novi šok!
A probat cu sada napraviti svoju skriptu za facebook ili youtube, pa postam ovdje ako uspijem nesto korisno slozit...

Back
Na vrh