• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Trillenium

hiperx

Član
Tu od
2 Velj 2010
Neznam jel bila neka tema o ovome al me interesira vasa stajalista oko Trillenium projekta (http://www.trillenium.com/)Sta mislite jel ce to funkcionirati kod nas jel smo premali za takvo sto jel je ipak to malo pretjerano(socialno nas hendikepira) itd.znaci neko opcenito misljenje o tom projektu !

Meni je ovo super,steta sto nisam u Srbiji videla taj fazon shoping mola,ali sigurno ce vec neko prekopirati ideju ako vec nije.

Moja procjena je da su promasili ipak hrvatska nije bas neka velika zemlja(treba se ciljat vece trziste) p.s neznam jel ovo copija neke druge 3d aplikacije na tu foru jel mi je to sumljivo da se to stavlja samo za hrv+ koliko korisnika koristi bas aktivno internet u hr za takve stvari a sto se tice samog prijekta simplelife br.2 nista novog...a jos nes ajde oke funkcijonira tipa prodaja kao tehnika ono neke stvari koje znamo kako izgledaju i ostalao al recimo zamislite ducan sa odjecom obucom ne bas nije to to ...

Back
Na vrh