• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Adsense općenito Trebam pomoc !!!

bojan_kg

Član
Tu od
17 Srp 2009
Obzirom da sam pocetnik.interesuju me neke stvari u vezi adsense.O cemu se zapravo radi?Pa radi se o tome da sam napravio blog,otvorio nalog na adsense,sve to lepo namestio itd.E sad me interesuje,dali mogu da postavim na tom blogu nesto za download???
Konkretno me interesuje dali mogu da iskopiram neke linkove i postavim ih???

Jedan lik mi je rekao,da ne smem da kopiram linkove sa nekog foruma,pa da ih postavim na svom blogu,kako bi ljudi to skidali!!! Ja mislim da me je slagao,zato sam i dosao ovde da proverim,znajuci da ovde ima iskusnih ljudi!!!

Pored ovoga interesuje me jos jedna stvar.Radi se o tome da kad napisem novi post i kad ga objavim,on se nalazi na prvoj,tj. na pocetnoj stranici,a ja bi hteo da se taj post nadje na drugoj stranici...
Znaci ocu da kad napisem novi post,da ga objavim na drugoj stranici,a ne na pocetnoj!
Da li neko zna kako da resim ovaj problem???

Hvala unapred na pomoci!!!

Ako je to nesto ilegalno i warez onda ne smijes, ako je to tvoja najnovija elektronska knjiga, tvoja nova kompozicija u mp3 formatu, znaci ako si ti auutor ili ako je to nesto pod licencom koja dozvoljava dijeljenje, onda smijes.

Pazi ovako!!! Mislio sam da recimo odem na RapidSerbia sajt,posto odatle moze da se skida sve i svasta za free(besplatno).Posto moj blog je o softveru,mislio sam ovako,odem nadjem neki program,i da ga nebi skidao,samo kopiram link,i to nalepim na mom blogu!!!E to sam mislio dali moze???

Nemoze, to spada pod warez! Mozes jedino postaviti trial/demo verzij programa.

Evo ovdje imas lijepo kolekciju programa koje mozes postavljati
Vecina programa su besplatni i njihovo dijeljenje je dozvoljeno

Back
Na vrh