Obzirom da sam pocetnik.interesuju me neke stvari u vezi adsense.O cemu se zapravo radi?Pa radi se o tome da sam napravio blog,otvorio nalog na adsense,sve to lepo namestio itd.E sad me interesuje,dali mogu da postavim na tom blogu nesto za download???
Konkretno me interesuje dali mogu da iskopiram neke linkove i postavim ih???
Jedan lik mi je rekao,da ne smem da kopiram linkove sa nekog foruma,pa da ih postavim na svom blogu,kako bi ljudi to skidali!!! Ja mislim da me je slagao,zato sam i dosao ovde da proverim,znajuci da ovde ima iskusnih ljudi!!!
Pored ovoga interesuje me jos jedna stvar.Radi se o tome da kad napisem novi post i kad ga objavim,on se nalazi na prvoj,tj. na pocetnoj stranici,a ja bi hteo da se taj post nadje na drugoj stranici...
Znaci ocu da kad napisem novi post,da ga objavim na drugoj stranici,a ne na pocetnoj!
Da li neko zna kako da resim ovaj problem???
Hvala unapred na pomoci!!!
Konkretno me interesuje dali mogu da iskopiram neke linkove i postavim ih???
Jedan lik mi je rekao,da ne smem da kopiram linkove sa nekog foruma,pa da ih postavim na svom blogu,kako bi ljudi to skidali!!! Ja mislim da me je slagao,zato sam i dosao ovde da proverim,znajuci da ovde ima iskusnih ljudi!!!
Pored ovoga interesuje me jos jedna stvar.Radi se o tome da kad napisem novi post i kad ga objavim,on se nalazi na prvoj,tj. na pocetnoj stranici,a ja bi hteo da se taj post nadje na drugoj stranici...
Znaci ocu da kad napisem novi post,da ga objavim na drugoj stranici,a ne na pocetnoj!
Da li neko zna kako da resim ovaj problem???
Hvala unapred na pomoci!!!