• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Treba vam traffic? Šta mislite o Traffik Buster ili SharePro

cvrlecd

Novi član
Tu od
1 Pro 2010
Verujem da je najveći problem svih koji pokušavaju da zarade online upravo traffic.
Traffik Buster i SharePro Twitter Bot su programi koji postuju na tviteru i donose hiljade posetioca na sat sa tvitera.
Ima tu pozitivih i negativnih stvari, pa bih voleo da čujem šta vi mislite, a ja ću navesti samo neke:
Negativne: cena 500$ i 1000$, nije targeted traffic (bar ne ovo na videima)
Pozitivne: stvarni ljudi sa tvitera, velika količina traffica, autopilot
Ja se razmišljam o tome da kupim, bar traffik buster jer je jeftiniji, ali iako je jeftiniji ni tih 500$ nije malo. Ukoliko postoje ljudi zainteresovani da podelimo troškove, neka mi pošalju pm. Prednost za ljude iz Beograda, čisto zbog direktnog sakupljanja novca, ukoliko ima nepoverljivih (ipak nije mali novac u pitanju). Ono što ja mogu ponuditi je da se program instalira na mom IBM serveru koji radi 24 časa dnevno pa ga mogu koristiti više ljudi odjednom, i naravno razvnopravnih deo novca. Naravno ne bih želeo da ovo deluje kao ubeđivanje, tako da su i negativni komentari dobrodošli. Takođe ovi programi se stalno razvijaju dalje tako da TB ima poster za pinterest kao novinu. Oba programa nude i privatne forume za ideje kako zaraditi (ukoliko ih ljudi nemaju).
Ovo su linkovi, pa raspalite:
h**p://traffikbuster.com
h**p://www.es5.com/blackhat-seo/sharepro-seo-software-services/sharepro-twitter-bot-v4-0-several-thousand-unique-visitors-real-time-live-demo-248603/
P.S. linkovi nisu affiliate (mislim da traffik buster trenutno ni nema) tj. ja nemam nikakve lične koristi od linkova.

cvrlecd - IZ forum je uredjena zajednica. Ovo nije blackhat forum ili bilo kakav forum tako da prvo procitaj pravila jer si samo sa ovim postom vec prekrsio mnogo nasih pravila a mi ih se striktno pridrzavam.
Smatraj ovo opomenom pred iskljucenje.

Izvinjavam se ako sam prekršio pravila. U putanju je sasvim legan traffic sa twittera. Traffic sa socijalnih mreža google jako voli, pa zato ne vidim razlog zašto ga ovaj forum ne bi voleo, ali ako je to zaista tako, onda se izvinjavam još jednom i poštujem.

Cvrlecd , de ne pravi se budala, pa nije niko levat ovdje... Pusti nam te šuplje.

Back
Na vrh