• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Tražim nešto kao ADF.LY, bez fb zabrane

Tu od
20 Stu 2011
Znači, tražim neki servis kao što je ADF.LY da je isti ili bar sličan sistem. Vrlo bitno je da facebook nije zabranio taj servis. Šta predlažete?

Pa stvar se jako jednostavno rijesi. Bez obzira je li zabranjen ili ne kupis domenu, kreiras web stranicu i na nju postavis aff link cpa mreze bez obzira je li zabranjena ili ne i ides. Stvar rijesena.

A ne moraš ni kupovati domenu. Napraviš blog na blogspot - u i staviš adsense ili neke druge reklame.

BadBoy kaže:
A ne moraš ni kupovati domenu. Napraviš blog na blogspot - u i staviš adsense ili neke druge reklame.

Samo što facebook ne voli blogspot kao domenu i kako onda promovirati, objasni?

chicharito014 kaže:
Znači, tražim neki servis kao što je ADF.LY da je isti ili bar sličan sistem. Vrlo bitno je da facebook nije zabranio taj servis. Šta predlažete?

gox1971 kaže:
Samo što facebook ne voli blogspot kao domenu i kako onda promovirati, objasni?

Cuj ne voli fb blogspot domenu od kad to jedino mozda od pre par minuta pa da ja ne znam za to ?

A druga stvar mislim da ste pogresno protumacili sta je otvarac teme hteo da kaze, naime on nije hteo da kaci skracene linkove po sajtovima nego direktno na FB-u a buduci da je ADF banovan na FB-u sve ima logike, znaci trazi servis kao ADF a da ga FB nije banovao da bi mogao da kaci linkove po Facebooku...

sax kaže:
mislim da ste pogresno protumacili sta je otvarac teme hteo da kaze, naime on nije hteo da kaci skracene linkove po sajtovima nego direktno na FB-u a buduci da je ADF banovan na FB-u sve ima logike, znaci trazi servis kao ADF a da ga FB nije banovao da bi mogao da kaci linkove po Facebooku...

DA.
I pokušavao sam sa blogovima napravim blog ali google ads neće da prihvati ne znam zašto, kao ne uklapam se u program. Ne znam koji su uslovi, ako nema nikakav servis kao ADF da postavljam linkove na fb, onda jedino mogu preko bloga zaraditi.

Gogle ne voli SPAM - anje tj ako objavljuješ 10 - ak postova dnevno. Meni je zbog toga obrisan jedan blog. Ali zato možeš napraviti 1o - ak blogova i na svaki staviti jedan post dnevno. I u postu mora biti i teksta i staviš neku dobru sliku da bi privuko posjetitelje sa FB da odu na taj blog.
Onda na tim blogovima staviš pop up, da se otvara adfly.

Back
Na vrh